Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ


Μια µικρή κοινότητα στο νησί της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ έχει ένα µοναδικό χρέος: να διατηρήσει την παράδοση της αµπελουργίας. Το θέµα είναι πώς ορίζεται αυτή η παράδοση, πώς µετριέται η αγάπη και ποια είναι η σχέση του Θεού µε όλα αυτά. Όλες οι αντιφατικές ιδέες καλλιεργούνται µαζί µε τα αµπέλια και καταλήγουν τσαµπιά στα τοπικά οινοποιεία. Παρ’ όλα τα εµπόδια, η κοινότητα καταφέρνει να συνυπάρχει αρµονικά µέσω µιας κοινής πραγµατικότητας: αυτήν της οινοποιίας και της οινοποσίας.

Ώρες Έναρξης: 22:00 & 22:00 (Παρ,Σαβ,Κυρ) - 21:15 (Δευ,Τρι,Τετ) 14-19 Οκτωβρίου, 2011 Ντοκυμαντέρ 2011 | Έγχρ. |Διάρκεια: 68'.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε