Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Θα υπάρχει κονιάκ, και καφές με παξιμάδι;


Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Εβραίος Μόσιαλος, και για τα οποία θα ενημερώσει ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός Βενιζέλος, τον υποτιθέμενο πρόεδρο Παπούλια αύριο, ως εντολές-μέτρα από την τρόικα , και τα οποία ασφαλώς είναι «μία… φέτα από το σαλάμι» της, η άλλη θα σερβιριστεί την επομένη εβδομάδα, έχουν ως εξής:

1. το αφορολόγητο όριο κατεβαίνει στις 5.000 ευρώ «δηλαδή στο μέσο επίπεδο των κρατών της ευρωζώνης» κατά τον κ. Μόσιαλο.

2. το νέο μισθολόγιο – βαθμολόγιο θα είναι «ενιαίο, αξιοκρατικό, διαφανές και δίκαιο, δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρα για αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας της δημόσιας διοίκησης και των στελεχών της».

3. περικόπτεται το 20% των συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1.200 ευρώ «ώστε να διασφαλίζεται η αναλογικότητα και η εσωτερική δικαιοσύνη του συστήματος». Ειδικά για τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών και μέχρι να φτάσουν σε αυτή την ηλικία θα περικοπεί κατά 40% το ποσό της σύνταξης που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.

4. ο θεσμός εργασιακής εφεδρείας θα εφαρμοστεί έτσι ώστε έως το τέλος του 2011 να υπαχθούν σε αυτή 30.000 εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Άκουσε κανένας στα μέτρα να περιλαμβάνονται οι υπάλληλοι της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς; Άκουσε κανένας μέτρα για τους μισθούς των βουλευτών; Άκουσε κανένας για μείωση στις δαπάνες της βουλής. ΟΧΙ !



πηγή:Ίχνος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε