Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Ο Τζόνι Ντεπ και τα σουβλάκια

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε μαζί με τη σύζυγο του Βανέσσα Παραντί στην Πάρο.. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην παροικία, χωρίς την προσωπική τους συνοδεία να απολαμβάνουν το γνωστό ελληνικό σουβλάκι. Βέβαια δεν αρκέστηκαν σε σκέτο σουβλάκι αλλά δοκίμασαν και την χωριάτικη και έκαναν ακόμη και παπάρες με το ψωμίαυτά είναι!!! Αρχίζουν σιγά σιγά να μαθαίνουν... Αργότερα το ζευγάρι αποσύρθηκε στη βίλα που είχαν νοικιάσει αξίας २०,000 ευρώΆντε να μας έρθουν και του χρόνου και σε άλλα μέρη της Ελλάδας
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε