Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτη έκκληση του δημάρχου Σαντορίνης: Υιοθετήστε... έναν εκπαιδευτικό!


Ο Νικόλαος Ζώρζος έκανε λόγο για το οξύ πρόβλημα στέγης που υπάρχει στο νησί για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο

Έκκληση στους κατοίκους της Σαντορίνης να… υιοθετήσουν για λίγο έναν εκπαιδευτικό απευθύνει ο δήμαρχος του νησιού, Νικόλαος Ζώρζος, με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές να βρουν στέγη.

Ο κ.Ζώρζος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice για το οξύ πρόβλημα στέγης που υπάρχει στο νησί για εκπαιδευτικούς και όχι μόνο. Όπως αναφέρει οι δήμαρχοι  γίνονται σάκοι του μποξ.

«Είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση κατοικιών, έχουμε κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων για να αντιμετωπίσουμε το θέμα. Από το Υπουργείό μας λένε βοηθήστε και εμείς τους λέμε λύστε μας τα χέρια. Δεν υπάρχουν σπίτια, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Κάνω έκκληση στους κατοίκους: Υιοθετήστε για λίγο έναν εκπαιδευτικό», ήταν η δήλωση του δημάρχου.

Χθες, ο δήμαρχος της Μυκόνου  διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι εκπαιδευτικοί αναγκάζονται να κοιμούνται στην παραλία, καθώς αδυνατούν να καταβάλουν τα υψηλά ενοίκια που ζητούν ιδιοκτήτες σπιτιών.
πηγή: protothema
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε