Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος
Μην ανησυχείτε! Αστε τους εσχατολογιστές να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση

Μέχρι το δήμο Τρικάλων έφτασε η δόξα των εμφυτευμένων μικροτσίπ.


Ούτε προφήτης να ήταν ο Οργουελ!


Και όμως! Πέραν ορισμένων ανθρώπων της Εκκλησίας, οι οποίοι προσποιούνται ότι ούτε βλέπουν, ούτε ακούουν, ούτε κατανοούν τίποτα, εντύπωση προκαλεί η παθητική αντίδραση και η ένοχη σιωπή των λεγόμενων “προοδευτικάριων” - των γνωστών και ως “φωταδιστών” - που ξεκούφαναν το έθνος με την “δημοκρατική” ευαισθησία τους για τη Νικαράγουα και άλλα κράτη τα οποία - οι πλείστοι από αυτούς - δεν μπορούν καν να προσδιορίσουν τη γεωγραφική θέση στο χάρτη τη υδρογείου.


Τώρα που ο Οργουελ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά δεν θα έπρεπε να είχαν χαλάσει τον κόσμο για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές που εγκλείουν τους πολίτες της πατρίδας μας σε ηλεκτρονική φυλακή;


Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχόλιου.


*****


ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

=================


Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.


Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.


Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών.»


ΠΗΓΗ:trikalanews.gr/

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε