Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Χιονισμένη Σαντορίνη

Γράφει ο Γιάννης  Αργυρός
Σχεδόν μέχρι και προς το τέλος του Δεκέμβρη ο καιρός ήταν αρκετά ήπιος, που μας έδινε την εντύπωση ότι το κρύο μας είχε ξεχάσει. Όμως η νέα χρονιά και πολύ δε περισσότερο με τον εορτασμό των Θεοφανίων, το χιόνι έκανε το ντεμπούτο του, ξεκινώντας κατά την διάρκεια της ημέρας από τις κορυφές του Προφήτη Ηλία, και μέχρι το βράδυ, απλώθηκε προς τις χαμηλότερες περιοχές του νησιού! Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογα λευκά τοπία από το βουνό του Προφήτη Ηλία, οι οποίες τραβήχθηκαν κατά την διάρκεια του μεσημεριού.

πηγή:giannisargyros
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε