Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

H βροχή δίνει ζωή

Το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό», με το βίντεο "Η βροχή δίνει ζωή", παρουσιάζει το έργο του σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, τη Σίκινο. Μέσα από τις μαρτυρίες των κατοίκων και της τοπικής αυτοδιοίκησης αποδεικνύεται και έμπρακτα η συνεισφορά του προγράμματος στη βελτίωση της καθημερινότητας των 273 κατοίκων του νησιού και στη βιωσιμότητα της τοπικής κοινωνίας καθώς η εγκατάσταση υδατοσυλλεκτών βρόχινου νερού που έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» δίνει στους κατοίκους του άνυδρου νησιού της Σικίνου, την πρόσβαση σε 400.000 λίτρα νερό ετησίως. Το νερό αυτό αποτελεί σημαντικό αγαθό για την τοπική κοινωνία καθώς χρησιμοποιείται για δευτερογενείς και εναλλακτικές χρήσεις όπως είναι οι γεωργικές και αγροτικές εργασίες καθώς και η μελισσοκομία, που γνωρίζει άνθηση στο νησί.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε