Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τα ηφαίστεια της Χαβάης προκαλούν δέος

Σε αυτό το εντυπωσιακό time-lapse video από το φωτογράφο QT Luong, τα ηφαίστεια και τα τοπία στο μεγάλο νησί της Χαβάης το Maui ζωντανεύουν «μέσα από την κίνηση χρησιμοποιώντας time-lapse βίντεο και DSLR.» Ο Luong, που έχει φωτογραφήσει κάθε ένα από τα πάρκα που διαθέτουν οι ΗΠΑ, κατέγραψε με τη μηχανή το δέος που προκαλεί το πρότζεκτ του στο Εθνικό Πάρκο της Χαβάης. «Ενα από τις πιο μαγευτικά θεάματα της φύσης που έχω δει είναι η λάβα που ρέει στον ωκεανό...», γράφει ο ίδιος.




Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε