Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

EOΡΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΡΑΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 η Εορτή Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Το κυρίως πρόγραμμα της εορτής περιελάμβανε αθλοπαιδιές μεταξύ των παιδιών που προσήλθαν από τις κατηχητικές συντροφιές όλων των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά που διαγωνίστηκαν. 

Την εορτή προλόγισε με σύντομο χαιρετισμό ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας, Αρχιμ. Χριστοφόρος Καραμολέγκος, ο οποίος με συνέπεια ασχολείται τα τελευταία χρόνια στην οργάνωση και υποστήριξη των κατηχητικών δράσεων της νεότητας. Τα παιδιά έψαλλαν το Χριστός Ανέστη και στην συνέχεια έγιναν οι πρωταγωνιστές της εορτής με την άμεση έναρξη των αθλοπαιδιών. Πλήθος παιδιών Προσχολικού, Κατωτέρου και Μέσου Κατηχητικού με τον αυθόρμητο ενθουσιασμό τους συμμετείχαν στα παιχνίδια που οι διοργανωτές - κατηχητές είχαν προετοιμάσει ανά ηλικιακή κατηγορία. Αρκετά παιδιά Ανώτερου κατηχητικού, αυριανά στελέχη του Γραφείου Νεότητας, βοήθησαν στην διοργάνωση των παιχνιδιών και αποκόμισαν χρήσιμες εμπειρίες για ανάλογες διοργανώσεις στο μέλλον. 

Την εκδήλωση έκλεισαν με την ευλογία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & νήσων, κ. Επιφάνιος και ο φιλοξενούμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης, κ. Ευστάθιος, οι οποίοι μίλησαν και ευχαρίστησαν τα παιδιά για την ευρεία συμμετοχή τους στην Εορτή Νεότητας και ευχήθηκαν ο λόγος του Θεού να καρποφορήσει στις ψυχές τους και να γίνει το θεμέλιο της ζωής τους.           
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε