Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Νέοι Κάδοι Ανακύκλωσης στο Νησί μας!

Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας συμμετέχουν στην διαδικασία της ανακύκλωσης. Είναι μια ενέργεια η οποία ωφελεί το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας. Στα πλαίσια της ενίσχυσης της ανακύκλωσης, θα τοποθετηθούν το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου 40 νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης στη Σαντορίνη.  Καλούνται λοιπόν οι κάτοικοι του νησιού, επιχειρήσεις λιανικού-χονδρικού εμπορίου με σημαντική παραγωγή ανακυκλώσιμων υλικών και επιχειρήσεις εστίασης με αυξημένη παραγωγή μη επιστρεφόμενων φιαλών οι οποίες παραμένουν ανοικτές και κατά τον χειμώνα να στείλουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις νέες τοποθεσίες των κάδων στον υπέυθυνο της ανακύκλωσης του Δήμου Θήρας κο Λουκά Μπελλώνια στο bellonias@gmail.com. Επίσης κάθε ερώτημα, παρατήρηση και σχόλιο αναφορικά με την διαδικασία της ανακύκλωσης είναι ευπρόσδεκτο.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε