Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Όμορφη η συναυλία του Ηλία Βαμβακούση χθες στο Καμάρι


Μια πολύ όμορφη συναυλία παρακολουθήσαμε χθες στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου. Ο Συμπατριώτης μας Ηλίας Βαμβακούσης μαζί με τον Gautie Vilissaris μας ταξίδεψαν σε γνωστούς και άγνωστους μουσικούς δρόμους. Από τους simon & garfunkel – και το mrs. Robinson μέχρι το Τζιβαέρι και εκπληκτικές διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών. Ο Ηλίας είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης με λαμπρό μέλλον καθώς φαίνεται να γνωρίζει πώς να γεμίσει  μια ήρεμη και όμορφη βραδιά με ήχους και μελωδίες. Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσαγωνιατών  Πόπη Καραμολέγκου και χαιρέτησε η Πρόεδρος του χωριού κ. Μαριάνα Πελέκη. Επίσης την εκδήλωση παρακολούθησε η Πρόεδρος της  Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής μέριμνας κ. Κώχ.
πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε