Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013


Για να έχετε την πλήρη εικόνα αυτής της τρυφερής φωτογραφίας, που δηλώνει ότι υπάρχει ακόμα ευαισθησία στους πατριώτες μας,προσπαθήστε να φανταστείτε ότι είστε ο φωτογράφος και από εκεί που στέκεστε, στην πλάτη σας, μετά από μια μαύρη ξερολιθιά, όριο του χωραφιού, απλώνεται μια κατάμαυρη αμμουδιά και μετά όπως λένε το απέραντο γαλάζιο! Αν ήταν αίνιγμα θα ήταν διατυπωμένο έτσι (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;). Δηλαδή, ποιο είναι το νησί που "προστατεύει" τα γαϊδουράκια του;
 Μαρίζα Κώχ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε