Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Οι Καναδοί ερωτεύτηκαν την ΕλλάδαΈντυπα και ιστοσελίδες μεγάλης απήχησης στον Καναδά, αναφέρονται στις συνθήκες ζωής και φιλοξενίας στην Αθήνα και στα νησιά, ενώ καλούν τους Καναδούς να επισκεφθούν ανεπιφύλακτα την Ελλάδα για να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.
«Από την Ακρόπολη ως τη Σαντορίνη κι ακόμα μακρύτερα, οι επισκέπτες ξανάρχονται για να απολαύσουν θαυμαστές αρχαιότητες, μαγευτικές παραλίες και εξαιρετικό φαγητό» αναφέρει το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site του Καναδά, Toronto Star, σε σχετικό άρθρο που αναδημοσιεύει από τους New York Times και τονίζει ότι πλέον έχουν περιοριστεί οι διαδηλώσεις, με αποτέλεσμα «τα σαββατιάτικα απογεύματα, τα υπαίθρια τραπέζια στις ταβέρνες και τα καφέ της Πλάκας είναι πραγματικά δυσεύρετα», ενώ τα καναδικά ΜΜΕ αναφέρονται και στο μουσείο της Ακρόπολης εκθειάζοντας το, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
«Κοιτάζοντας κανείς μέσ' από τα μεγάλα παράθυρα την πανοραμική θέα των 360ο αναρωτιέται πώς τα πολυποίκιλα, θαυμαστά, μαρμάρινα εκθέματα κοσμούσαν συνταιριασμένα τον ιερό βράχο. Το Μουσείο, που άνοιξε το 2009, διαθέτει την ωραιότερη βεράντα στην πόλη, όπου σερβίρονται γευστικότατα πιάτα σε λογικές τιμές. Είναι ένας όμορφος τρόπος να περάσετε ένα ευχάριστο, χαλαρό απόγευμα, θαυμάζοντας τη γέννηση του ευρωπαϊκού πολιτισμού».
Τέλος, τα καναδικά ΜΜΕ δεν αναφέρονται μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη για την οποία αναφέρουν ότι συγκντρώνει «μεγάλο μέρος του τουριστικού ενδιαφέροντος», ενώ η εφημερίδα The Globe and the Mail, εκθειάζει νησιά όπως η Πάτμος, η Σάμος, η Φολέγανδρος και η Σαμοθράκη.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε