Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΞΕΝΑΓΟ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

 Δεν φτάνει που το 95% των θέσεων εργασίας στις τουριστικές επιχειρήσεις κατέχονται πλέον από αλλοδαπούς, συνήθως λαθρομετανάστες, τώρα προσλαμβάνουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ!!! Κι όπως αποδεικνύεται από την απίστευτη καταγγελία που λάβαμε, οι «επιχειρηματίες» του τουρισμού αδιαφορούν αν εκείνοι είναι ακόμα και φανατικοί Ισλαμιστές που βρίζουν την Ορθοδοξία!!! 
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε; Φτάσαμε άραγε στον πάτο;;;
Αναλυτικά η καταγγελία:
Μεγάλο ιστορικό γραφείο (BELLONIAS TRAVEL) χρησιμοποιεί «συνοδό», ως  ξεναγό, μια κυρία Αραβικής καταγωγής  η οποία μάχεται την Ορθόδοξη Πίστη ανοιχτά και απροκάλυπτα.
Βρίσκει μάλιστα την ευκαιρία δια μέσου της «ξενάγησης» στα group που της εμπιστεύεται το τουριστικό γραφείο, να μιλάει εναντίον του Χριστιανισμού, κάνοντας επικίνδυνους παραλληλισμούς με άλλες θρησκείες.
Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία πιστεύει στον Βούδα, τον Κούδα τον Αλλάχ ή ότι άλλο. Φανταστείτε όμως τον ανυποψίαστο τουρίστα ο όποιος πληρώνει για να λάβει μια υπηρεσία υποτυπώδους, τουλάχιστον,  ξενάγησης, να ακούει την κατήχηση της κύριας εναντίον του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, των Ιερωμένων, των εκκλησιών!!!
Η πληροφορία  ήρθε αρχικά από το ξενοδοχείο που διέμεναν οι πελάτες οι όποιοι διαμαρτυρήθηκαν, για την ιδιαίτερη συμπεριφορά της Αραβόφωνης κυρίας.
Την επιβεβαίωσε ο οδηγός του πούλμαν που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο κήρυγμα.
Η ερώτηση προς το γραφείο που πληρώνει αυτή την κυρία είναι:
Δεν υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα να κάνει αυτή την δουλειά;
Άντί οι επισκέπτες να λαμβάνουν κάποιες πληροφορίες από την κουλτούρα της Σαντορίνης και να μιλούν με κάποιον Έλληνα ειδικευμένο ξεναγό, τους υποβαθμίζουμε και τους αναγκάζουμε να ακούσουν ύβρεις κατά της Ορθοδοξίας;   
Εσείς ως Γραφείο Τουρισμού αποκαλείστε επαγγελματίες;

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ: ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΕΛΕΚΗ

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε