Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οι εκδηλώσεις για τους Βουρβουλιανούς ήρωες.

Με ξεχωριστό τρόπο τίμησε φέτος ο Βουρβούλος τους ήρωες που εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής στο χωριό τους. Το Σάββατο 18-5-2013 το πρωί μετά την δοξολογία έγινε τρισάγιο στην μνήμη των ηρώων και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και τους συγγενείς των εκτελεσθέντων. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Κεντρική Πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση με την παρουσία μάλιστα και του γιου του ήρωα καταδρομέα Στέφανου Καζούλη που σκότωσαν οι Γερμανοί στα Φηρά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας, οι Αντιδήμαρχοι Μάρκος Καφούρος και Νίκος Καμπουράκης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

 Δείτε την εκπληκτική γιορτή αφιερωμένη στους ήρωες του βουρβούλου
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε