Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Εκπληκτική Θεατρική παράσταση στο Γυμνάσιο ΜεσαριάςΓράφει ο Π.Μυτιληναίος
Χθες Πέμπτη 16 Μαίου είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια εκπληκτική παράσταση στο Γυμνάσιο της Μεσσαριάς. Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου με την συνεργασία των εκπαιδευτικών τους παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο Αρχαία Τραγωδία. Μπράβο στα παιδιά αλλά κυρίως μπράβο στους εκπαιδευτικούς μας που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι χαρά τους να διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους, προκειμένου να δημιουργούν τέχνη, υψηλού επιπέδου με τους μαθητές τους. Μπράβο.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε