Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;


Γράφει ο  Παναγιώτης  Τελεβάντος
Διαβάσαμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:

«Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο ίδιος εξέφρασε την υποστήριξή του στην απόφαση να προχωρήσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα «για αυτονόητους λόγους ισοπολιτείας και υπεράσπισης του δικαιώματος στη θρησκευτική λατρεία» αλλά και «για πρακτικούς λόγους ώστε να μπει τάξη στην άτακτη δημιουργία τέτοιων άτυπων χώρων».

Επίσης, δήλωσε ότι έθεσε το ζήτημα κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας." 

Στον ίδιο ιστοχώρο είδαμε στην ανάρτηση τα ακόλουθα εύγλωττα σχόλια:

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

“Κύριε Καμίνη γνωρίζετε ότι στην Κων/πολη εάν μια Εκκλησια δεν έχει 5μελες επιτροπή και εάν δεν λειτουργηθεί έστω ΜΙΑ Κυριακή τότε βάση νομού παύει να είναι "ιερός Χώρος" - Εκκλησια και το κάνουν τζαμί - μουσουλμανικό τέμενος; Και εσείς θέλετε και ανά δημοτικό διαμέρισμα; Πλέον όλοι πάτε να δώσετε γροθιά στην Εκκλησια μας, στην πίστη μας, στην θρησκεία μας, στο Θεό μας, στην ορθή πίστη. Αυτό που μας ενώνει σαν Έλληνες πλέον είναι ο Χριστος μας! Αφού καταστρέψατε(γενικά μιλάω) την οικογένεια, τα ήθη και έθιμα μας, πάτε να αποτελειώσετε το ένα και μοναδικό που απέμεινε! Μπράβο σας κ. Καμίνη! Βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Το λιγότερο που μπορούσες να κάνεις Δήμαρχε. Εγώ περίμενα δύο σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο."

Η κατάσταση είναι υπεράνω κάθε περιγραφής. Οποτε ανοίξει το στόμα του ο Τουρκομπουτάρης και Τουρκοκαμίνης νομίζεις ότι ακούς τους δήμαρχους της Σμύρνης και της Αγκυρας να κάνουν  δηλώσεις.

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κινηθεί μηχανισμός αποπομπής τους από το αξίωμα που κατέχουν και παραπομπής τους σε δίκη για Τουρκολαγνεία;

Πόση αφιλοτιμία υπάρχει πια να ανεχόμαστε αυτά τα υποκείμενα να παριστάνουν τους δήμαρχους της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας του Ελληνισμού;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε