Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία -από Αθήνα και Σαντορίνη- στα 500 καλύτερα του κόσμου

Αθήνα και Σαντορίνη έχουν την τιμητική τους στη "Βίβλο" των travel funs ανά τον κόσμο, καθώς 4 ξενοδοχεία από τις περιοχές αυτές βρίσκονται στη λίστα με τα 500 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου του περιοδικό «Τravel & Leisure» για το 2013.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία που συγκεντρώνει βαθμολογία 88.62, το King George 89.09, το «Katikies Hotel» στην Οία, με βαθμολογία (93.07) και το «Vedema», με 88.73, το οποίο βρίσκεται, επίσης, στη Σαντορίνη.
Κατοικίες...



Vedema


Κing George


Μεγάλη Βρετάνια

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε