Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ FORBES ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Το περιοδικό Forbes  προτείνει στους αναγνώστες του να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα. Το άρθρο του περιοδικού έχει τίτλο''Εξι μέρη της Ελλάδας που πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το φθινόπωρο''...

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Laurie Werner στην εισαγωγή, ''στην Ελλάδα οι πολίτες κατεβαίνουν συχνά στους δρόμους και συζητούν συνεχώς για την κρίση, χρησιμοποιώντας δυσοίωνες εκφράσεις, ωστόσο, μακριά από τις μεγάλες πόλεις, η χώρα παραμένει ανοιχτή στον τουρισμό, μια πανέμορφη σειρήνα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς αυτό το φθινόπωρο''.
Τα μέρη που προτείνει το περιοδικό είναι η  Σαντορίνη, η Νάξος, η Ιθάκη, οι Σπέτσες, η Σχοινούσα και το αγαπημένο πλέον ''στέκι'' των διασήμων Costa Navarino.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε