Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμος για δημοπρασία ο νέος δρόμος Αεροδρομίου-Οίας

dromosgif.gifΣύμφωνα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ηλία Μαϊνα τις αμέσως επόμενες μέρες θα δημοπρατηθεί ο νέος δρόμος Αεροδρομίου Οίας. Ο δρόμος που σύμφωνα με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση θα αποσυμφορήσει το υπάρχον οδικό δίκτυο του νησιού έχει πλάτος 20 μέτρα και σύμφωνα με την μελέτη περιλαμβάνει και την κατασκευή καθέτων που θα τον ενώσουν με τα Φηρά και τον Καρτεράδο. Να σημειώσουμε ότι για το συγκεκριμένο έργο υπάρχουν πολλές ενστάσεις από αρκετούς επιχειρηματίες των Φηρών αλλά και από ευαισθητοποιημένους περιβαλλοντικά πολίτες οι οποίοι τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως είναι δυνατόν να απαγορεύουμε την δόμηση  100 δωματίων σε μια περιοχή του νησιού και να κατασκευάζουμε 20μετρους δρόμους σε άλλη που επίσης θεωρείται περιοχή υψηλής γεωργικής εκμετάλλευσης.
 πηγή:Νεα της Σαντορίνης

Έλα μου ντε;;; 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε