Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ


Γράφει ο Παναγιώτης  Τελεβάντος

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΜΗΝ ρεπορτάζ της εφημερίδας ethnos.gr:

“Την απόφαση για κατασκευή ενός τεμένους και ενός ισλαμικού κέντρου στα βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας ακύρωσε σήμερα η δημαρχία της Μόσχας, λόγω των αντιδράσεων που προέβαλαν οι κάτοικοι του προαστίου.

«Η απόφαση να απορριφθεί η κατασκευή (του συγκροτήματος) συνδέεται με την αντίθεση μίας μερίδας κατοίκων του προαστίου Μίτινο», τονίζεται στην ανακοίνωση της δημαρχίας μετά το πέρας της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής έργων.

Αρχικά η δημαρχία είχε συναινέσει υπέρ της κατασκευής του τεμένους και του ισλαμικού κέντρου, όμως μετά την διαδήλωση που πραγματοποίησαν περίπου 2.000 κάτοικοι, οι οποίοι ήσαν αντίθετοι στο σχέδιο, αποφάσισε να αναθεωρήσει την προκαταρκτική έγκριση.

Ερωτηθέν από το Γαλλικό Πρακτορείο, στέλεχος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου του Μίτινο εξήγησε πως η τοποθεσία που επελέγη για την ανέγερση του τεμένους ήταν εσφαλμένη, εξαιτίας των σημαντικών κυκλοφοριακών συμφορήσεων που προκαλούνται στην περιοχή λόγω της συνύπαρξης στο ίδιο σημείο ενός αστυνομικού τμήματος, ενός σταθμού πρώτων βοηθειών και ενός πυροσβεστικού σταθμού.”

Λάθος απάντηση έδωσαν οι Ρώσοι σε αυτούς που γύρευαν εξηγήσεις για τις αντιρρήσεις κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους. 

Η ορθή απάντηση είναι η ακόλουθη: 

Ποιο δικαίωμα έχουν οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι στη Σαουδική Αραβία - και όχι μόνον - απαγορεύουν την κατασκευή χριστιανικών ναών, την κατοχή αντίτυπου της Αγίας Γραφής ή να φορούν σταυρό κτλ., να ζητούν άδεια από χριστιανικές χώρες για να κτιστούν τεμένη;

Η Ρωσία και οι άλλες δυτικές χώρες έπρεπε να επιτρέψουν να κτιστούν μουσουλμανικά τεμένη στις χώρες τους ΜΟΝΟΝ αν προηγουμένως η Σαουδική Αραβία και οι λοιπές Ισλαμικές χώρες καθιέρωναν την απόλυτη ανεξιθρησκεία στις δικές τους χώρες.

Τώρα οι μουσουλμάνοι το παίζουν άνετοι.

Στις μεν δυτικές χώρες εκμεταλλεύονται τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα για να οδηγήσουν τον κόσμο στο σκοτεινό Μεσαίωνα της “σαρίας”, ενώ στις δικές τους χώρες καταδιώκουν μέχρι θανάτου τους χριστιανούς.

Με αυτή την τακτική και με δεδομένη την υπεργεννητικότητα των μουσουλμάνων και την υπογεννητικότητα των χριστιανών, είναι ζήτημα χρόνου η οριστική πτώση της Δύσεως και η παγκόσμια επικράτηση του Ισλάμ.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε