Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !


argyros-germanoi.jpgΣχεδόν συγκινημένος ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρός απένειμε   πτυχία σε ομάδα  Φιλελλήνων γερμανών υπηκόων που μαθαίνουν Ελληνικά στο νησί μας. πρόκειται για ανθρώπους που λατρεύουν την χώρα μας και το λαό μας και συμμετέχουν στο πρόγραμμα Γλάρος Ιωανάθαν που δίνει την ευκαιρία σε ξένους να γνωρίσουν την γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Ο Αντιδήμαρχος Θήρας Γιάννης αργυρός τους ευχαρίστησε κατά την διάρκεια μιας μικρής και σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ, για την αγάπη τους προς την χώρα μας και ζήτησε την στήριξή τους , καθώς όπως τόνισε η Ελλάδα περνά δύσκολες μέρες. Μπράβο στον Αντιδήμαρχο.
πηγή: Τα Νέα Της Σαντορίνης   
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε