Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Βάγκνερ και παραισθησιογόνα...

Γράφει ο παπα-Ηλίας
Θυμάστε μήπως τον Ελληνοαμερικανό, Μανώλη Λαμπράκη, τον Πρόεδρο της Οργάνωσης End National Debt (=να τελειώνουμε με το εθνικό χρέος), για τον οποίο γράφαμε τις προάλλες;
Ο οποίος στο τηλεοπτικό κανάλι «Creta» είχε πει απίστευτα πράγματα, που όμως φαίνονταν και πρέπει να ήταν αξιόπιστα:
Ότι, δηλαδή, ο Ελληνοαμερικανός Αρτέμης Σώρρας και άλλοι Έλληνες του εξωτερικού συγκέντρωσαν το ποσό, που υπερκαλύπτει το χρέος, που σκηνοθέτησαν σε βάρος της πατρίδας μας οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι εφιάλτες!
Και ότι θα φρόντιζαν να έλθουν σε απευθείας επικοινωνία με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, και την ΕΕ, για τη ρύθμιση του όλου θέματος, παρακάμπτοντας, φυσικά τους δωσίλογους του μνημονίου. Όμως…
Ο φίλος μου ο Γιώργος από τη Μεσσηνία, σε σχόλιό του , αναρωτιέται σχετικά:

«Πώς μια τέτοια είδηση αποκρύφτηκε ακόμη και από ορισμένα, αυτοχαρακτηριζόμενα, ως… αντι-μνημονιακά, ΜΜΕ;

Πιστεύω, λέει ο Γιώργος, πως αιτία της απόκρυψης είναι το ότι ενδεχομένως θέλουν να συντηρείται η μιζέρια.
Και να τροφοδοτούνται, έτσι, τα σχέδια των “κακών”, αλλά και των “καλών” επίδοξων σωτήρων μας…

Και συνεχίζει:

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά εκείνες τις μέρες το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στην άρνηση του Βενιζέλου για δημιουργία εξεταστικής επιτροπής, σχετικά με το «πως φτάσαμε στο μνημόνιο»….
Κι ακόμη στην ρήση του ΓΑΠ, περί επικοινωνιακών τεχνασμάτων, καθώς και ότι …του κάνουν πόλεμο»!
Δεν θα ήταν υπερβολή, αν έλεγε κάποιος, πως το παραπάνω σχόλιο θέτει ακριβώς το δάχτυλο «επί τον τύπον των ήλων», στην τωρινή συγκυρία, σχετικά με την τακτική των μνημονιακών μαφιόζων:

Οι οποίοι προσπαθούν, πάση θυσία, να συντηρούν το κλίμα της κακομοιριάς και να προωθούν ακάθεκτοι το έργο της προσχεδιασμένης κακουργίας τους.

Κι από το άλλο μέρος μεγαλοποιούν κάποια ασήμαντα περιστατικά, για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ουσιαστικά καυτά προβλήματα.
Γιατί βέβαια τα περί εξεταστικής επιτροπής και τα λεγόμενα του Βαγγέλη και του Γιωργάκη είναι άνευ ουσίας και σημασίας.
Δεδομένου ότι «κόρακας κόρακα μάτι δε βγάζει»! Μια και οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι παρομοίως βουλιαγμένοι μέσα στην ίδια χαβούζα βρωμιάς και δυσωδίας.
Και όπου να ’ναι το θέατρο των «κόκκινων», τάχα, «γραμμών» και των «πράσινων αλόγων» πάει να τελειώσει. Οπότε και θα ψηφίσουν το δολοφονικό τους τερατούργημα.
Πάντα με τη συμπαράσταση της βαρβαρότητας των γκλομπς και των ασφυξιογόνων των ΜΑΤ. Για να μας περιποιηθούν εκτός απ’ την οικονομική και νομική και με την αστυνομική βαρβαρότητα.
Προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο της απεχθούς και ειδεχθούς κακουργίας τους.
Γεγονός, που κάνει ν’ ακούγεται σαν τραγική ειρωνεία η απόφανση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι οι βουλευτές, που θα προβαίνουν σε ενέργειες κακουργηματικής φύσεως, θα συλλαμβάνονται πάραυτα.
Και αναρωτιέται ο καθένας νοήμων πολίτης αυτής της χώρας:
Μπορεί να υπάρξουν μεγαλύτερα και ειδεχθέστερα κακουργήματα από αυτά, που διαπράχτηκαν και διαπράττονται απ’ τον πολιτικό υπόκοσμο σε βάρος της δύσμοιρης πατρίδας μας και του λαού της!
Και όμως οι πρωταγωνιστές αυτής της τραγωδίας και κτηνωδίας, όχι μόνο δεν συλλαμβάνονται, αλλά και “αποφασίζουν και διατάσσουν” τις πλέον ασύλληπτες, σε βάρος μας, κακουργίες…
Και το πλέον ασύλληπτο είναι ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα φροντίσει λέει να στηρίξει ψυχολογικά και ηθικά το λαό, προκειμένου να αποφεύγονται οι αυτοκτονίες…
Και ακόμη ο ουρανός βρίσκεται στη θέση του και δεν πέφτει να τους συντρίψει και η γη δεν ανοίγει να τους καταπιεί!
Για την αβυθομέτρητη και ουρανομήκη υποκρισία τους και αδιαντροπιά τους!
Και ασφαλώς το καλύτερο, που θα είχαν να κάνουν, μια και μετέβαλαν την Ελλάδα σε ναζιστικό κρεματόριο, είναι να χρησιμοποιούν, σαν τους ομογάλακτους αδελφούς τους τη μουσική του Βάγνερ. Και, αντί για ασφυξιογόνα, παραισθησιογόνα!…
Για να νιώθουν χορτάτοι οι πεινασμένοι, θαλπωρή οι ξεπαγιασμένοι, στεγασμένοι σ’ ανάκτορα οι ξεσπιτωμένοι, τρισευτυχισμένοι οι ξυλοφορτωμένοι! Και να τραγουδούν: «Ε, ρε, χαρές και γλέντια με τα ΜΑΤ του αφέντη Δένδια»…
Αντί να φωνάζουν: «Ξεκουμπίσου Σαμαρά, λήσταρχε και ψευταρά»!…


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε