Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ομιλία Σ.Τσιτομενέα για το Ραντάρ


tsitomeneas-profitis.jpgΤην αναγκαιότητα  να απομακρυνθεί το Ραντάρ  από το βουνό του Προφήτη Ηλία, τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του η οποία  πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία, ο καθηγητής των ΤΕΙ κ. Στέφανος Τσιτομενέας. Ο κ. Τσιτομενέας ανέλυσε τους κινδύνους που εμπεριέχει για ντόπιους και τους επισκέπτες η λειτουργία του ραντάρ και ανέλυσε τις επιπτώσεις  που μπορεί να έχει στην υγεία όσων το πλησιάζουν , καθώς όπως σημειώθηκε, αναβαθμίστηκε τελευταία με αποτέλεσμα η ισχύς του να έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί.
Ο κ. Τσιτομενέας τόνισε ακόμα ότι με την παρουσία του ταντάρ στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται στόχος το μοναστήρι σε περίπτωση εχθρικής  επίθεσης με αεροσκάφη και επικαλέστηκε τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία, κατά την διάρκεια του οποίου καταστράφηκαν πολλά μοναστήρια εξ αιτίας των κεραιών που είχαν τοποθετηθιεί κοντά σε αυτά από τις στρατιωτικές αρχές της χώρας.
πηγή: Τα Νέα Της Σαντορίνης   
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε