Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

SAY NO TO TOURISM - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Αξίζει να γραφτεί ένα κείμενο για την χαμέρπεια που κρύβουν τα χαμόγελα της φιλάργυρης "φιλοξενίας" στο απέραντο... γαλάζιο. Η τουριστικοποίηση της Ελλάδας είναι κατάντια χειρότερη από το Μνημόνιο. Οι Θεοί δεν όρισαν τις αρμονικές γραμμές της Ελληνικής ακτογραμμής για να εξέρχονται ως μπουρμπουλήθρες οι πορδές των αιματοφάγων Γερμανών και των παιδεραστών της Εσπερίας. Κανονικά, οι επισκέπτες της χώρας θα έπρεπε να περνούν ενδελεχές... κάστινγκ πριν εγκριθεί η βραχεία παραμονή τους εδώ.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε