Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό και τις αρχές της Σαντορίνης,απο το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης


Το Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου Σαντορίνης σας ενημερώνει για τη διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για το κοινό και τις αρχές της Σαντορίνης.Στην εκδήλωση αυτή η επιστημονική ομάδα του ΙΜΠΗΣ θα παρουσιάσει τα πολύ ενδιαφέροντα πρόσφατα δεδομένα από την παρακολούθηση του ηφαιστείου και τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Συνεδριακού Κέντρου «Π. Νομικός» (Φηρά-Σαντορίνη), το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19.00.Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει συζήτηση.ο Δ.Σ. του ΙΜΠΗΣ σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ημερίδα για την καλύτερη ενημέρωσή σας και τη συμμετοχή σας στις προσπάθειές μας.Εκ μέρους του Δ.Σ.Ο Πρόεδρος Μ. Φυτίκας, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ Ο Γενικός Γραμματέας Δ. Παναγιωτόπουλος, Καθηγητής Α.Π.Θ.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε