Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τι λες ρε πανέξυπνε Βρούτση; Ο συνταξιούχος έχει πληρώσει ήδη αυτά που θέλεις να του πάρεις

 
Μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ για νέες περικοπές στις συντάξεις ο πανέξυπνος υπουργός Εργασίας κύριος Βρούτσης,που ο διαγραφείς υφυπουργός του Ν. Νικολόπουλος τον έχει καταγγείλει για πλήρη σύμπνοια και συμπαιγνία με τους τροϊκανούς,δεν δίστασε να συγκρίνει ανόμοια πράγματα δήθεν από ...
κατανόηση και συμπαράσταση προς τους νεοεισερχόμενους στην εργασία! 
 Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόμενος σε ενδεχόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας είπε πως, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, η δημοσιονομική προσαρμογή τους πρέπει να εκτελεσθεί, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δυσάρεστη. 
 Σημείωσε μάλιστα πως "δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη"! 
 Αφ' ενός μεν κύριε υπουργέ τα 583 ευρώ είναι μισθός πείνας και κανένας δεν συμφωνεί μ' αυτά αφ' ετέρου δε αν πραγματικά κι όχι θεατρινίστικα συμπονάτε τους νέους φροντίστε για την αύξηση του μισθού των και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. 
Η σύγκριση που επιχειρείτε είναι ατυχέστατη και εκ του πονηρού για να δημιουργήσετε έχθρες και έριδες μεταξύ του κοινωνικού συνόλου. 
Να μισήσει ο νέος πατέρα,μάνα,παππού και γιαγιά. 
Και που είδατε 1400 ευρώ κατώτατη σύνταξη; 
Είστε τουλάχιστον αχρείος για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. 
Γιατί; Διότι πανέξυπνε υπουργέ ο συνταξιούχος έχει προκαταβάλει από 35 και πλέον χρόνων συγκεκριμένες εισφορές για συγκεκριμένες απολαβές,θέλοντας και μη,τις οποίες εσείς και οι προκάτοχοί σας διαχειριστήκατε πανάθλια με αποτέλεσμα ν' αδειάσουν τα ταμεία.
Δεν του χαρίζετε συνεπώς τίποτα,ούτε σεις προσωπικά ούτε το κράτος.
Επί πλέον από το 2010 μέχρι σήμερα του έχετε περικόψει πολλάκις τη σύνταξη,αφήστε δε την περίθαλψη για την οποία επίσης έχει πληρώσει προκαταβολικά και τώρα τον υποχρεώνετε να πληρώσει από την τσέπη αλλιώς να πεθάνει! Και βέβαια το γνωρίζετε πολύ καλά αλλά αμολάτε την κορώνα σας κι όποιον πάρει ο χάρος. 
Κόψτε κύριε τους δικούς σας μισθούς,κόψτε τις συντάξεις σας,κόψτε το λαιμό σας αλλά επιτέλους αφήστε ήσυχους συνταξιούχους κι εργαζόμενους (όσοι τέλος πάντων απέμειναν!).
Εχετε τρελάνει τον κόσμο μωρέ με τα καμώματά σας,που δεν φέρνουν καμιά γιατρειά αλλά αντιθέτως μας βυθίζουν περισσότερο στην πείνα και την ανέχεια.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε