Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ποιος φόρος δολοφόνησε τον Καποδίστρια;



Γράφει ο Γιώργος Επιτήδειος
 
Όσοι από εσάς ξέρετε καλή ιστορία θα διαμαρτυρηθείτε. Τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια τον δολοφόνησε η οικογένεια Μαυρομιχάλη με την οποία είχε διαφορές.
Ποιες όμως ήταν...
αυτές οι διαφορές. Ο ίδιος ο αρχηγός της οικογένειας είχε δηλώσει πως "Εγώ δεν έχω τίποτε με τον κυβερνήτη. Ας μου δώσει την Εύβοια να την νέμομαι και όλα θα είναι καλά"


Δυστυχώς για αυτόν ο Καποδίστριας ήταν πολύ τίμιος για να δεχθεί μια παρόμοια λύση και τον σκότωσαν. Οι πολιτικοί που τον διαδέχθηκαν όμως έμαθαν το μάθημά τους Λέγεται φόροι υπέρ τρίτων.

Θέλουν οι δικηγόροι λεφτά; Το κράτος φτιάχνει έναν ειδικό φόρο που πληρώνεται για λογαριασμό των δικηγόρων από όσους μεταβιβάζουν ακίνητα ή δημιουργούν επιχειρήσεις.

Θέλουν οι δημοσιογράφοι λεφτά; Το κράτος φτιάχνει έναν ειδικό φόρο που πληρώνεται για λογαριασμό των δημοσιογράφων από όσους διαφημίζονται στα ΜΜΕ.


Φυσικά για να τηρούνται τα προσχήματα το χρήμα δεν πηγαίνει άμεσα στην τσέπη δικηγόρων, δημοσιογράφων κ.λπ. Πηγαίνει στο ασφαλιστικό ταμείο τους για να πληρώνουν λιγότερες ή καθόλου εισφορές και να απολαμβάνουν περισσότερες παροχές από τους απλούς θνητούς που δεν μπορούν καν να διανοηθούν πως το κράτος μπορεί να τους βοηθήσει να βάλουν χέρι στα εισοδήματα των άλλων Ελλήνων.


Όπως και πολλά άλλα πράγματα που αναφέρονται στα μνημόνια 1 και 2 η Ελλάδα έχει δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση πως οι φόροι υπέρ τρίτων θα καταργηθούν. Αλλά φυσικά δεν θα ακούσετε κανέναν να μιλάει για αυτό. Φαίνεται πως οι φόροι υπέρ των προνομιούχων ομάδων είναι πιο ιεροί από τους μισθούς και τις συντάξεις που περικόπτονται όλο και περισσότερο. 
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε