Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η Σαντορίνη θριαμβεύει στην πόλη Φορτ Λι !

Ο Αγγελος Ρίζος ήλθε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 37 χρόνια έχοντας βαθιά στην ψυχή του την επιθυμία να γίνει μια μέρα επιχειρηματίας, καθότι είχε μεγάλη αγάπη για το φαγητό και τους ανθρώπους. Κι έτσι το 2009 άνοιξε το εστιατόριο «Σαντορίνη Ταβέρνα» στη διεύθυνση 2020 Central Road - Fort Lee της Νέας Ιερσέης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fortlee Patch». Ο κ. Ρίζος βρίσκει ευχαρίστηση να διαδίδει την ομορφιά της πατρίδας του Ελλάδος στους ανθρώπους μέσω του φαγητού και της απαράμιλλης φιλοξενίας του.

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ 

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε