Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καμπάνια υπέρ της Ελλάδας από έξι tour operators της Γερμανίας«Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη» το σλόγκαν


Με σλόγκαν «Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη», έξι μεγάλοι tour operators της Γερμανίας ξεκίνησαν έντυπη καμπάνια για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού. Οι TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen, που διακινούν περίπου τα δύο τρίτα του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους Ελληνες, επιβεβαιώνοντας ότι η χώρα ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών. (Δείτε εδώ την καταχώρηση)

Η έντυπη καμπάνια, που έρχεται σε συνέχεια της έκθεσης του Βερολίνου και των επαφών των ελληνικών φορέων τουρισμού με τους αντίστοιχους γερμανικούς, φιλοδοξεί να επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα παραμένει ένας μοναδικός στον κόσμο τουριστικός προορισμός και ότι τα πρόσφατα περιστατικά δεν δημιουργούν προβλήματα για τους Γερμανούς τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα.

Στην καταχώριση το γερμανικό κείμενο λέει: «Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Οσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Ελληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση.»

«Η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει όχι μόνο από την πλευρά των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και από τους ξένους συνεργάτες μας με τους οποίους επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Α. Ανδρεάδης. Παράλληλα προσθέτει ότι «Ελπίζοντας ότι θα ακολουθήσουν σύντομα δράσεις από πλευράς Πολιτείας, χαιρετίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης των έξι μεγάλων tour operators της Γερμανίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συνεργασία εγχώριων και διεθνών φορέων θα επιτύχουμε τους στόχους μας και θα ενισχύσουμε για ακόμα μια χρονιά την ελληνική οικονομία».

Εν τω μεταξύ κοινές δράσεις με στόχο τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών δρομολογεί ο ΣΕΤΕ μαζί με τη Bundesverein der deutschen Tourismus Wirtschaft (www.btw.de - Ομοσπονδιακή Ένωση Τουρισμού της Γερμανίας). Επίσης σε συνεργασία με αντίστοιχους ελληνικούς φορείς, ο Σύνδεσμος θα διοργανώσει και θα υλοποιήσει άμεσα πακέτα φιλοξενίας ξένων δημοσιογράφων για τη δημιουργία θετικών εμπειριών για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε