Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Μητρόπολη Θήρας - εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου


Το γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού και Νήσων και οι συνεργάτες του, μας προσκαλούν, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, «ως συνοδοιπόρους τους στην πορεία προς το Πάσχα, μέσα από την διοργάνωση δύο εκδηλώσεων» με τίτλο "οι νέοι της Θήρας πορεύονται προς το Πάσχα".


Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση τιμής και μνήμης για την γιορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα «Ευαγγελισμός και Απελευθέρωση, από το χθές στο σήμερα».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και η Νεανική Χορωδία της ιεράς Μητρόπολης, μέσα από μια υμνολογική και μουσική παρουσίαση θα μας μεταφέρουν το μήνυμα της γιορτής από το χθές, στο σήμερα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στην Χριστιανική Εστία στα Φηρά.

Την Κυριακή 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, Υπεύθυνου Ποιμαντικής Αγωγής Νεότητας και συγγραφέα των κατηχητικών βοηθημάτων,
με θέμα «Η κατήχηση των νέων στα πλαίσια της οικογένειας και της ενορίας».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στην Χριστιανική Εστία στα Φηρά.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Θήρας, στο τηλέφωνο 6948898472 και στο email neotitathiras@yahoo.gr
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση : www.neotitathiras.blogspot.com
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε