Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Δήμος Σαντορίνης στην ITB 2012


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης,

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Θήρας στην διεθνή έκθεση Τουρισμού ITB 2012 από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου στο Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, συγκέντρωσε 113.006 επαγγελματίες επισκέπτες (2.200 περίπου περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά), ενώ το Σαββατοκύριακο 59.126 επισκέπτες - κοινό είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα πακέτα προσφορών.

Τον Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση ο κος Μπελλώνιας Λουκάς, ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Θήρας, ο οποίος υποδέχτηκε στο περίπτερο της Σαντορίνης τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο.

Ο κ. Μπελλώνιας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών, πρακτορείων και αεροπορικών εταιριών ενημερώνοντας τους, και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις είχαν σχετικά με το νησί. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις πολλών δημοσιογράφων γερμανικών ΜΜΕ σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και στη Σαντορίνη, τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις του νησιού μας είναι έτοιμες να προσφέρουν την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους επισκέπτες τους, αντάξια σε αυτή που αρμόζει στο δημοφιλέστερο και ομορφότερο νησί παγκοσμίως.

Ο φιλέλληνας Γερμανός φωτογράφος και ένας από τους ιδρυτές του Τουριστικού Οργανισμού Volcano Discovery, κ. Tobias Schorr πραγματοποίησε παρουσίαση για την Σαντορίνη ενώ το χορευτικό συγκρότημα της Σκοπέλου, εκπροσωπώντας όλη τη νησιωτική Ελλάδα, ενθουσίασε το γερμανικό κοινό με παραδοσιακούς χορούς.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε