Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα στον αστερισμό του σοσιαλισμού!


Γράφει ο Π.Ζερβός

Οτι ακολουθεί είναι φανταστικό.

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2014. Ποιος να το πίστευε ότι θα φτάναμε ως εδώ.

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαίου 2012, τα κόμματα της σοσιαλιστικής προοπτικής πήραν το απίστευτο ποσοστό του 58% και ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας.

Παρακολούθησα τα γεγονότα να εξελίσσονται, από ένα σημείο και μετά, από την Κύπρο όπου στην αρχή με φιλοξένησε ένας ξάδερφος, καλή του ώρα. Ηξερα ότι στην σοσιαλιστική Ελλάδα, ένας μελετητής μηχανικός θα αντιμετωπιζόταν όπως ο λήσταρχος Νταβέλης οπότε την έκανα όσο ήταν καιρός. Καλή η Κύπρος μόνο που πήρα 10 κιλά με τις σεφταλιές τους και τα ορέα τους.

Το τι έγινε μετά τις εκλογές το ξέρετε. Ας το καταγράψω για την ιστορία και για να κάνω κάποιο σχολιασμό.

Ποιός περίμενε το 29% του ΚΚΕ, το 15% του ΣΥΡΙΖΑ και το 14% του Κουβέλη; Το ΚΚΕ ως πρώτο κόμμα (ένα είναι το κόμμα) πήρε και το μπόνους των 50 βουλευτών. Πότε καταφέρανε να τα βρούνε με τους δυο άλλους σχηματισμούς και να σχηματίσουν κυβέρνηση με πρωθυπουργό την Αλέκα και αντιπροέδρους τον Αλέξη και το Φώτη, είναι απίστευτο. Με 185 βουλευτές μπόρεσαν να παίξουν μπάλα.

Οι πρώτες αποφάσεις που ψήφισαν στη βουλή ήταν η κρατικοποίηση των τραπεζών και όλων των μεγάλων ιδιωτικών μονάδων, η ακύρωση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων και η άρνηση πληρωμής έστω και ενός ευρώ από το επαχθές χρέος. Ο επόμενος νόμος ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου ώστε τα κόμματα που νίκησαν στις εκλογές του 2012 να έχουν ισόβια πριμοδότηση 210 βουλευτών ώστε να μη δοθεί η δυνατότητα στην αντίδραση να σηκώσει κεφάλι.

Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, με το ΚΚΕ 1ο κόμμα, η ΕΕ ανέστειλε κάθε σχέση με τη χώρα μας. Σταμάτησε να καταβάλει τις δόσεις των δανείων και με 2 τρις χρήμα που έκοψε στήριξε τις οικονομίες των χωρών του ευρώ ώστε να αντέξουν το σόκ.

Ο Μάκης Μαϊλης, υπουργός τύπου, τους είπε «στα τσακίδια» και με συνοπτικές διαδικασίες η χώρα βρέθηκε έξω απο την Ευρωζώνη και την ΕΕ.

Προσπαθώντας να ελέγξουν στρατό και αστυνομία, με τη δυνατότητα των 185 βουλευτών, έκαναν μαζικές αποστρατεύσεις και προώθησαν σε κάθε επιτελική μονάδα στρατιωτικό και πολιτικό επίτροπο. 15 χιλιάδες κνίτες ανέλαβαν προσωρινά αστυνομικά καθήκοντα.

Τα στελέχη του παλιού καθεστώτος που θεωρήθηκε ότι μπορεί να αντιδράσουν, και δεν πρόλαβαν να φύγουν πριν κλείσουν τα σύνορα, με έκτακτο νόμο κλείστηκαν στο Costa Navarino για επιμόρφωση και μαθήματα γκόλφ. Στον Ζέππο επετράπη και μια σφεντόνα.

Η επιστροφή στη δραχμή γιορτάστηκε με παλλαικές εκδηλώσεις. Τα κανάλια που πέρασαν στα χέρια του κράτους, έκαναν σειρά εκπομπών για να εξηγήσουν την αξία της επιστροφής.

Σύντομα μπήκε δελτίο στα τρόφιμα διότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις περικύκλωσαν τη χώρα εφαρμόζοντας εμπάργκο στα πάντα.

Ο αντιπρόεδρος Αλέξης σε συνεννόηση με τον Τσάβες, έλυσε σε κάποιο βαθμό το θέμα του πετρελαίου.

Ο Λαφαζάνης ήρθε σε συνεννόηση με τον νεαρότερο από τους αδερφούς Κάστρο ώστε να έρθουν στην Ελλάδα 10000 γιατροί και τόνοι ματζούνια ώστε να στηριχθεί το σύστημα υγείας.

Οι σύντροφοι της Βόρειας Κορέας μας έστειλαν 10 τόνους ρύζι.

Η Αλέκα ήρθε σε συμφωνία με την Κίνα ώστε να βοηθήσουν.

Ανοιξαν γραφεία που ο καθένας κάνει τα χαρτιά του και γίνεται δημόσιος υπάλληλος. Γιορτάστηκε ο μηδενισμός της ανεργίας. Βέβαια η πληρωμή δεν έχει και μεγάλη αξία διότι με τα πληθωρισμένα χιλιάρικα δεν αγοράζεις ούτε σχοινί να κρεμαστείς, αλλά είμαστε στην πρώτη φάση του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού και οι θυσίες γίνονται με χαρά αποδεκτές από τον κόσμο.

Στις εκκλησίες, σε συνεννόηση με τον Ιερώνυμο διαβάζονται και τα άπαντα του Χότζα.

Εγιναν πολλά. Δε χωράνε σε ένα μικρό κείμενο.

Αααα... και για να θυμηθούμε: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 17.9% στις δημοσκοπήσεις!

Τι βρίσκει κανένας, άμα ψάχει στο αρχείο του! Τέτοιες μέρες, στο χαμένο στα βάθη…των αιώνων 2008, τα ΜΜΕ, συζητούσαν μια δημοσκόπηση που είχε παρουσιάσει η ΜRB.

Θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου;

Νέα Δημοκρατίας 28,8%

ΠΑΣΟΚ 23,7% ,

ΚΚΕ 7%,

ΣΥΡΙΖΑ 17,9%

ΛΑΟΣ 4,7%

Τότε ήταν ο Σύριζα, τώρα είναι η ΔΗΜΑΡ κι αν δεν τους κάτσει κι αυτή, οι … “Ανεξάρτητοι Έλληνες” !

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε