Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«όλοι μαζί μπορούμε» και σε τοπικό επίπεδο από τον ΣΚΑΙ


Στην πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ και του www.skai.gr «όλοι μαζί μπορούμε» για την συγκέντρωση ρουχισμού και τροφίμων που θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, συμμετέχει και η Σαντορίνη, και συγκεκριμένα η Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και νήσων καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Σαντορίνη 106.4» καλώντας τους κατοίκους του νησιού να προσφέρουν είδη, και συγκεκριμένα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα που θα πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, και έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.
Τα είδη θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι την μία το μεσημέρι, στην εκκλησία της «Παναγίας της Κόκκινης» στον Καρτεράδο.
Ελπίζουμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου του νησιού θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των διοργανωτών και θα ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην πρωτοβουλία «όλοι μαζί μπορούμε» συμμετέχουν οι εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Πάτρας, Πύργου, Αμαλιάδας, Καρδαμύλης, Τρίπολης, Δημητσάνας, Μεγαλόπολης, Κορίνθου, Κιάτου, Λουτρακίου, Ναυπλίου, Ερμιόνης, Σπάρτης, Γυθείου, Αρεόπολης, Σαντορίνης, Πάρου, Νάξου καθώς και στον Πειραιά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στα Καμίνια στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε