Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΠΙΚΟΣ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΤΗΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣΓράφει Παναγιώτης Τελεβάντος


Αν δεν ακολουθούσε την σημερινή του επαγγελματική επιλογή, που του χάρισε το αξίωμα του παπικού “Αρχιεπισκόπου” Σύρου, ο εκλαμπρότατος κ. Νικόλαος, θα μπορούσε άριστα να διαπρέψει στο Χόλυγουντ ως κορυφαίος αστέρας ή ως ανώτατο στέλεχος του διπλωματικού σώματος.

Εστειλε μακροσκελές άρθρο - ανοιχτή επιστολή απάντηση για τα αναθέματα του Σεβ. Πειραιώς - και όχι μόνον - την Κυριακή της Ορθοδοξίας εναντίον των Παπικών, προς κάθε “καλόπιστο άνθρωπο”, όπως αναφέρει στην επιστολή του, για να αποδείξει ένα και μόνον πράγμα. Οτι ο ίδιος δεν είναι καθόλου καλόπιστος αλλά θεατρίνος και διπλωμάτης.

Αν ενδιαφέροταν να βοηθήσει σαν Ελληνας πολίτης την πατρίδα μας τις δύσκολες αυτές ώρες που ζούμε, αντί να στέλλει επιστολές ηθοποιίας και διπλωματίας, θα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο και θα πήγαινε στη Ρώμη να συναντήσει τον Πάπα Βενέδικτο και άλλους αξιωματούχους του Βατικανού, να τους διεκτραγωδήσει τα βάσανα του Ελληνικού λαού και να ζητήσει συγκεκριμένη αρωγή και βοήθεια.

Αντί να το κάνει αυτό ο εκλαμπρότατος Παπικός “Αρχιεπίσκοπος” προτίμησε να παίξει θέατρο, να μας νουθετήσει με την περί Οικουμενισμού διδασκαλία της Β΄ Βατικάνειας Συνόδου και να χύσει κροκοδείλια δάκρυα αγαπολογίας με επιστολή του που δεν πείθει κανένα.

Το ίδιο υποκριτικές και θεατρικές είναι οι συνεντεύξεις του εκλαμπρότατου Παπικού “Αρχιεπισκόπου” Σύρου σε Ιταλικές εφημερίδες όπου ολοφύρεται υποκριτικά για την μη ύπαρξη ενδιαφέροντος για τα πάθη του Ελληνικού λαού.

Αλλά εδώ που τα λέμε τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε κάποιος να περιμένει από ένα Παπικό “Αρχιεπίσκοπο”;


πηγή:panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε