Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παραδίδουν την Σαντορίνη στα μεγάλα Συμφέροντα



Έπεσαν οι μάσκες σήμερα και αποκαλύπτεται ποιος ήταν ο στόχος των υπερασπιστών του περιβάλλοντος στην Σαντορίνη που με επικεφαλής τον Σηφουνάκη ξεσήκωσαν το προηγούμενο διάστημα ολόκληρη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας μάλιστα και φιλικά τους μέσα ενημέρωσης για να καταστρέψουν τους μικρο ιδιοκτήτες γης του νησιού και να παραδώσουν τα πάντα στους μεγαλοκαρχαρίες.

Μεγάλα συμφέροντα που θα αγοράσουν τα αμπέλια μας για μια μπουκιά ψωμί. Την ώρα που δεν βάζουν κανένα περιορισμό στις κατασκευές μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, δεν φροντίζουν και δεν μεριμνούν για την διάσωση του Αμπελλώνα, για τον φτωχό Σαντορινιό που έχει ένα μικρό κομμάτι γης.

Τα παραδίδουν όλα με την αναδιατύπωση του άρθρου 14 του Προεδρικού διατάγματος στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που θα μπορούν να κατασκευάζονται ακόμα και σε περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ.

Πρέπει να ξεσηκωθούμε.

Και πρώτος ο Δήμος του οποίου τις προτάσεις πέταξε ο Σηφουνάκης στον κάλαθο των αχρήστων. Και η Νέα δημοκρατία εδώ και τώρα να δεσμευτεί ότι θα καταργήσει τα εκτρώματα Σηφουνάκη μόλις γίνει κυβέρνηση. Με καθαρά και ξάστερα λόγια.

Είμαστε έτοιμοι να κατέβουμε και πάλι στους δρόμους. Δεν θα παραδώσουμε το νησί μας στα μεγαλο-συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση.


πηγή:Νεα τησ Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε