Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ! Ο ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ!!!Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος απέδειξε - για μια ακόμη φορά - ότι βρίσκεται δέκα βήματα μπροστά από τους αντιπάλους του.


Δεν έφτασαν να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί μας για την αποδοχή της παραίτησής του από τις Συνοδικές επιτροπές που ήταν μέλος και μας την έφερε πισώπλατα.


Μεθόδευσε την αναγόρευση του Σεβ. Περγάμου Ιωάννη (Ζηζιούλα) σε επίτιμο διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών!!!Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

Τι θα πει αυτό;


Πρώτον ότι πρέπει να σταματήσουμε να δακτυλοδείχνουμε το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης ως την μοναδική εστία της κακοδαιμονίας της Ελληνικής Ακαδημαικής Θεολογίας.


Η Θεολογική Σχολή Αθηνών δικαιούται να καυχάται - ουχί βεβαίως εν Κυρίω - ότι συνιστά εξίσου επικίνδυνη απειλή για την ορθόδοξη Θεολογία.


Αφού έφτασαν στο κατάντι να αναγορεύσουν ΟΜΟΦΩΝΑ τον εισηγητή της “Βαπτισματικής θεολογίας” και τον συντάκτη του κακόδοξου κοινού κειμένου Ορθοδόξων και Παπικών της Ραβέννας ως άξιο τιμητικής αναγνώρισης σημαίνει ότι η κατάσταση στη Θεολογική Σχολή Αθηνών βρίσκεται εκτός ελέγχου.


Δυστυχώς το αχτύπητο ζεύγος Χριστινάκη δεν είναι υπεύθυνο μόνον για την εξαχρείωση της Σχολής με τον τρόπο που χορηγούσε διδακτορικά και Καθηγεσίες, αλλά και επειδή ολοφάνερα έχει προσχωρήσει ανενδοίαστα στο στρατόπεδο του Οικουμενισμού.


Αλλά το θέμα δεν τελειώνει εδώ.


Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ

Η βοώσα ανεπάρκεια του π. Θεόδωρου Ζήση να σχεδιάσει τον αντιοικουμενιστικό αγώνα είναι πια ψηλαφητή.


Φωνή έχει ΜΟΝΟΝ όταν ο ίδιος θίγεται ή επιστρατεύει ονόματα άλλων για να αμυνθεί.


Η απαράδεκτη στάση του για το θέμα της ηλεκτρονικής φυλακής και της μετατροπής του μαθήματος των Θρηκευτικών σε συγκρητιστικό - οικουμενιστικό δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να σταθμίσει τους κινδύνους και τις προτεραιότητες.


Οταν του λέγαμε: “Για όνομα του Θεού, Γέροντα! Αναιρέστε τη “Βαπτισματική θεολογία”, ο ίδιος προτιμούσε να μιλά για τη “Χριστοήθεια” του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη, να αναλύει τον Ιώβ και να ανιχνεύει οικουμενιστικό φρόνημα στους Αγιορείτες Ηγουμένους.!!!


Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ

Ο δε έτερος Καππαδόκης - ο π. Γεώργιος Μεταλληνός - αναλώνει όλη του τη ζωτικότητα από το “Ρεσάλτο” μέχρι την αναζήτηση του νέου Καποδίστρια (αυτός μας μάρανε!) και επαναλαμβάνει τα χιλιοειπωμένα περί ορθοδόξου πολιτισμού στις διάφορες Ημερίδες που οργανώνονται επί παντός του επιστητού σε όλες τις Μητροπόλεις, Μονές, ενορίες, Θεολογικές Σχολές, Συλλόγους, Σωματεία, Θεολογικές Ακαδημίες και Ινστιτούτα.


ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ “ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ”...

Αν υπήρχε εμπεριστατωμένη αναίρεση της κακοδοξίας της “Βαπτισματικής θεολογίας” και αμέσως ύστερα ακολουθούσε μήνυση επί αιρέσει εναντίον του Σεβ. Περγάμου - όπως φορτικά από χρόνια εκλιπαρούσαμε -, τότε ούτε ακόμη ο κ. Χριστινάκης με την Cosa Nostra του δεν θα αποτολμούσαν να αναγορεύσουν ένα κακόδοξο κληρικό επίτιμο Διδάκτορα.


Ας είναι!


Εστω και τώρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δείξει ηγετικό ανάστημα ο π. Θεόδωρος;


Θα σταματήσει τους παλιμπαιδισμούς του και τις φαιδρότητες για την “χριστιανική πολιτική” ο π. Γεώργιος και θα κάνουν αυτό που θα έπρεπε να έχουν κάνει από χρόνια και οι δύο σεβαστοί μας Γέροντες;


Αν ακούσω την καρδιά μου ευελπιστώ, η λογική μου όμως μου υπενθυμίζει ότι δεν ωφελεί να είμαι αιθεροβάμων!


ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΝΤΙ

Εδώ καταντήσαμε!


Η Θεολογική Σχολή Αθηνών να αναγορεύει ΟΜΟΦΩΝΑ τον Σεβ. Περγάμου επίτιμο Διδάκτορα!


Δηλαδή;


Δεν βρέθηκε ούτε ένας Καθηγητής με στοιχειώδη αξιοπρέπεια και ορθόδοξο φρόνημα για να αρνηθεί να δώσει την ψήφο του!!!


Ούτε ένας!!!


Φανταστείτε κατάντια.!!!


Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ο επιτελάρχης των οικουμενιστικών σχεδιασμών του Φαναρίου, ο και εισηγητής της κακόδοξης “Βαπτισματικής θεολογίας” και ο κύριος συντάκτης του κακόδοξου εκκλησιολογικού κειμένου της Ραβέννας, αντί να μηνυθεί επί αιρέσει, αναγορεύεται επίτιμος Διδάκτωρ της θεολογίας!!!πηγή:panayiotistelevantos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε