Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα έβαλαν με την ΕΡΤ γιατί έκοψε 12 δευτερόλεπτα απο το φίλημα δυό ομοφυλόφιλων


Πριν απο όλα, κάτι ...χρηστικό: 
ΔΕΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ( εκ του Δείμος +γράφω) 

Δείμος:Δαίμονας, γιος του Άρη και της Αφροδίτης. 
Ο Δείμος, η ενσάρκωση της φρίκης του πολέμου και ο αδελφός του Φόβος, η ενσάρκωση του τρόμου του πολέμου, συνόδευαν τον θεό του πολέμου και πατέρα τους Άρη στα πεδία των μαχών ως ηνίοχοί του. Συνοδοί του Άρη ήταν επίσης η θεά της σφαγής του πολέμου Ενυώ, η θεά της φιλονικίας Έριδα, οι Κήρες που ρουφούσαν το αίμα των νεκρών κι ο Κυδοιμός, η προσωποποίηση του θορύβου της μάχης

Εδώ  ο κόσμος  χάνεται  και τα  καλόπαιδα της κατοχικής  κυβερνητικής  κοινοπραξίας μαζί  με τις  "άλλες  ...δημοκρατικές δυνάμεις της  αριστεράς και της προόδου" τα έβαλαν  με την ΕΡΤ  και   τον γενικό διευθυντή Τηλεόρασης  Κώστα Σπυρόπουλο, επειδή  έκοψε   σε  ακριβοπληρωμένο εγγλέζικο σήριαλ, το διάρκειας  12 δευτερολέπτων  φίλημα  δύο ομοφυλοφίλων, με  το σκεπτικό ότι  την ώρα  που  μεταδίδεται  αυτή η  τηλεοπτική σειρά  βλέπουν και παιδιά.

 Αντί λοιπόν όλοι  αυτοί οι αριστεροδέξιοι  βασιλοκομμουνιστές  "σωτήρες"  και τα  δημοσιογραφικά  τους  "γιουσουφάκια"να  δούν  γιατί έχει βουίξει το διαδίκτυο  σχετικά  με:

1)Tην  αρπαγή  75 εκατομμυρίων  ευρώ απο το  ταμείο  της ΕΡΤ  (η οποία  σημειωτέον  είναι ίσως  η μόνη εταιρεία  του ευρύτερου  δημόσιου  τομέα  που αν και δεν  παίρνει δεκάρα  απο τον  κρατικό προϋπολογισμό  παρουσίασε  πλεόνασμα  περίπου  100 εκατομμύρια) προκειμένου να δοθούν "πεσκέσι"  στην  ΛΑΓΗΕ Α.Ε (Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ) για να  βουλώσει  τις  τεράστιες τρύπες  που άφησαν  οι διαπλεκόμενοι βιομήχανοι μπαταχτσήδες παραγωγοί   ηλ.  ενέργειας , φίλοι , κουμπάροι και  γνωστοί  των  ηγεμόνων   του  βασιλείού  του  ΠΑΣΟΚ  και της ΝΔ 
2)Το  πάρτυ  που  κάνουν  οι ημέτεροι της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ   στην  ΕΡΤ, εν όψει   μάλιστα  απολύσεων   προσωπικού  και πάντως   εν  μέσω  ψήφισης   των  πιό  λαοκτόνων  μέτρων  που έχουν περάσει  ποτέ  απο το ελληνικό κοινοβούλιο.
3) Την  προσπάθεια  των κατοχικών  δυνάμεων κυβέρνησης  και καναλαρχών  να μετατρέψουν  την ΕΡΤ  σε ΥΕΝΕΔ  ( για όσους είναι νέοι και δεν  ξέρουν ή δεν θυμούνται  ήταν  η λεγόμενη Υπηρεσία Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων)
4)Απόφαση  του  Δένδια  να  κάνει  τα στούντιο της  ΕΤ1 (Κατεχάκη) επιτελικά γραφεία  της ...ανωτάτης  διοίκησης των "στρατοπέδων συγκέντρωσης  λαθρομεταναστών".

Ασχολούνται  με την  "λογοκριτική παρέμβαση στη βρετανική σειρά «Downton Abbey» της  αφαίρεσης της σκηνής των 12 δευτερολέπτων ενός ομοφυλοφιλικού  φιλιού".

Λές  και αυτό  μάρανε τον ελληνικό λαό και όχι   οι  λαοκτόνες  παρεμβάσεις  των  δωσιλόγων και των  βιαστών  της δημοκρατίας.

"Στέρησε"  βλέπετε  η ΕΡΤ στα  τα παιδιά  μας, την ...χαρά να  απολαύσουν  12 δευτερόλεπτα   ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας ,μιας δηλαδή  προαπαγάνδας που   μαζί  με τα τούρκικα  και τα πορνό προσφέρουν  με τη σέσουλα  τα  μαγαζιά τηλεπωλήσεων  Μαζικής  Εξαπάτησης   των  πετρελαιάδων , των εφημεριδάδων, και των  άλλων   πέντε  πληγών   της μεταπολεμικής  Ελλάδας.

Έκοψαν  ένα φιλί  ομοφυλόφιλων  και σηκώθηκαν ακόμα και οι πέτρες , όχι   βέβαια εκείνες που ρίχνουν  οι αγανακτισμένοι  διαδηλωτές αλλά κείνες που χρησιμοποιήθηκαν  χρόνια  τώρα σαν  υλικά  για την  κατασκευή  του τάφου  της  εθνικής μας  ταυτότητας  και αυθυπαρξίας.

Δεν τους πείραξαν  οι αηδίες  τα ξερατά  και οι φτηνάτζες  που μας  ταϊζουν τα ιδιωτικά βοθροκάναλα καθημερινά, και τους πείραξε  επειδή έσταξε  η ουρά του γαϊδάρου στο πηγάδι.
Ποιός απο δαύτους  επαίνεσε  την ΕΡΤ  για  τα αφιερώματα της στον  πολιτισμό και την συμβολή της  στην διατήρηση της ιστορικής  μνήμης ,κόντρα  στα  νεοταξικά και νεοεποχήτικα  προτάγματα και προσταγές;
 
Πιο κάτω  παραθέτω μερικά αποσπάσματα απο  αναρτήσεις  ιστολογίων  σχετικά  με  αυτά   που δεν ενδιαφέρουν   τους  "φωταδιστές"   του κυβερνητικού και  αντιπολιτευόμενου  δωσιλογισμού  και τους  αυτόκλητους  προστάτες  του  "νέου πολιτισμού"  της μισθωμένης  προς τούτο  δειμοσιογραφίας:


 
Εκπνέουν οι προθεσμίες που έθεσε με το ψήφισμά η Γ.Σ. των δημοσιογράφων ΕΡΤ στις 3/ 10 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 
Ταυτόχρονα το πάρτυ των ημετέρων στην ΕΡΤ συνεχίζεται.  Κι ενώ κανενα φως δεν διακρίνεται στο βάθος του τουνελ για την τύχη των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου, οι υψηλόμισθοι αλεξεπτωτιστές εξακολουθούν να καταφθάνουν στο ραδιομέγαρο. ( ΠΕΘ, ειδικοί συμβουλοι, εξωτερικές παραγωγές "χρυσά μπλοκάκια")
Αθροίζοντας τους μισθούς των ειδικών συμβούλων των ΠΕΘ, και των λοιπών ημετέρων που προσλαμβάνονται με νομικές ακροβασίες εντός και εκτός ορίων νομιμότητας, ανντιλαμβανόμαστε πως ο στόχος δεν είναι ο οικονομικός εξορθολογισμός που επικαλούνται, άλλα η κομματική  άλωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από την διαύγεια που αποδεικνύει τον παραλογισμό και την κατασπατάληση, όταν πρόκειται για ημετέρους. Υπενθυμίζουμε πως ο κος Μιχαηλίδης συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των ΣΟΧ που επαναπροσλήφθηκαν στις 9-2ου 2012.  Ο κος Μιχαηλίδης τότε απεμπόλησε τη ταπεινή θέση του ΣΟΧ, για να εξασφαλίσει, ως εταιρεία πλέον , σε ένα δίμηνο περισσότερα από όσα θα εισέπρατε σε ένα χρόνο. 


Δεν αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα εξωτερικής παραγωγής, εισάγοντας μάλιστα τον θεσμό της επινοικίασης δημοσιογράφων στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Οι  όποιες ανάγκες για τουρκόφωνο πρόγραμμα θα μπορούσαν κάλλιστα να καλυφθούν σε μόνιμη βάση, με την πρόσληψη ελλήνων τουρκόφωνων δημοσιογράφων.
Τη στιγμή που δεν υπάρχουν κονδύλια για υπερωρίες, για το νυχτερινό πρόγραμμα της ραδιοφωνίας, προκρίνονται εξωτερικές παραγωγές που στοιχίζουν πολλαπλάσια, όπως αποδεικνύει και το παράδειγμα που ακολουθεί.

 

  • Σίγουροι για την πρόσληψή τους, χωρίς καν το νομικοφανές καθεστώς της εξωτερικής παραγωγής, περιφέρονται εδώ και μέρες στην ΕΡΤ, δημοσιογράφοι προαναγγέλοντας την επιστροφή τους με καθεστώς  δελτίου παροχής υπηρεσιών.
  • Πέραν των όσων διαρρέονται  για το μέλλον των συμβασιούχων της ΕΡΤ που στοχεύουν στον εφησυχασμό και την παράλυση κάθε κινηματικής δράσης, ο αρμόδιος υπουργός τηρεί σιγήν ιχθύος. 
  • Η εξίσωση 4 συμβασιούχοι = 1 Π.Ε.Θ. είναι συντριπτική απέναντι σε όποιο επιχείρημα για περικοπές, εξυγίναση ή απαιτήσεις της τρόικας. Για τους συμβασιούχους έγινε τεράστιος αγώνας, 1 χρόνο πριν, από την επιτροπή δημοσιογράφων και την ΠΟΣΠΕΡΤ, που κατόρθωσε να περισώσει μία στις τρεις θέσεις. Για να έρθει, 8 μήνες μετά, το νέο καθεστώς να επιβάλει, εν μία νυκτί, 30 θέσεις ΠΕΘ, την επιστροφή των, χρυσοφόρων για κάποιους, εξωτερικών παραγωγών σε ραδιόφωνο-τηλεόραση, και όλα αυτά χωρίς να ανοίξει μύτη.
  • Έχουν περάσει δύο μήνες από τη στιγμή που προσλήφθηκαν, ως Π.Ε.Θ. 15 δημοσιογράφοι. Κάποιοι από αυτούς περιφέρονται άπραγοι στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου, ενώ ο μισθός τρέχει, αναζητώντας ρόλο και αντικείμενο εργασίας. Δυστυχώς, τα επιδοτούμενα σεμινάρια από το ΙΕΚ-ΕΡΤ δεν απέδωσαν. 
  • Η Κατεχάκη "παραχωρείται" στο Υ.Δημόσιας  Τάξης  για επιτροπές ασύλου. Οι εγκαταστάσεις της ΕΤ1 πρέπει να παραμείνουν στην ΕΡΤ .Το πρόγραμμα  της να εμπλουτιστεί  για να μην αναβιώσει το εφιλατικό όραμα τουκ. Μόσιαλου  για λουκέτο της ΕΤ1.
  • Οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας. Γιατί; Η Διοίκηση της ΕΡΤ θεωρεί υπέυθυνο το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ενώ ο Πρόεδρος του ΕΤΑΜ-ΜΜΕ διαβεβαιώνει ότι απέστειλε σχετικό άιτημα  στην ΕΡΤ  εδώ και μήνες , καλώντας την να προχωρήσει στις σχετικές κρατήσεις.  Τελικά τα θύματα αυτής της κατάστασης είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.
  •  Τελικά ο μεγάλος  "χαμένος" πέραν των εργαζομένων είναι η  ίδια η ενημέρωση . Η καθημερινή λογοκρισία και η χειραγώγησή της την  μετατρέπουν σε προπαγάνδα....
  •  

    Γιατί θέλουν τα μπλοκάκια;


    Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε, πως τα περισσότερα μέτρα που παίρνονται τα τελευταία 2 χρόνια, όχι μονό δεν λύνουν προβλήματα, αλλά δημιουργούν περισσότερα και μεγαλύτερα. Όχι μόνο δεν εξοικονομούνται χρήματα, αλλά κατασπαταλώνται πολλαπλάσια κατά το δοκούν και ιδιοτελώς, απ τους ίδιους που στηρίζουν τα μέτρα στο όνομα του δήθεν εξορθολογισμού.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «χρυσά μπλοκάκια» της ΕΡΤ που ξαναγύρισαν  από την κερκόπορτα  της ΓΔ Ραδιοφωνίας, για να καλύψουν τα κενά που δημιουργούσε η απομάκρυνση των Συμβασιούχων Ο.Χ.
    108.000 Ευρώ το χρόνο στοιχίζει ένας μουσικός παραγωγός για τις  2 ώρες πρόγραμμα που παρουσιάζει απευθείας 5 φορές την εβδομάδα, απ τα στούντιο της ΕΡΑ. Όσο καλός και καταξιωμένος να είναι ο συγκεκριμένος, αυτό το ποσό είναι πρόκληση και σίγουρα δεν αντιστοιχεί ούτε στην ακροαματικότητα, ούτε στη διαφήμιση που ελκύει, ούτε στην κοινή λογική, που τόσο συχνά επικαλούνται για να κόψουν απ τους πολλούς και να χαρίσουν στους λίγους.
    Περισσότερα από μισό εκατομμύριο για 19 εκπομπές που εντάχθηκαν από τον Ιούνιο στο πρόγραμμα της ΓΔ Ραδιοφωνίας* με μπλοκάκια, ή ως εξωτερικές(!) ραδιοφωνικές παραγωγές. 
    25000 Ευρώ το εξάμηνο είναι το μέσο κόστος  ανά εκπομπή, 50000 το χρόνο.
    Οι περισσότερες, αν όχι όλες θα μπορούσαν κάλλιστα, να παραχθούν χωρίς κανένα απολύτως κόστος, από το εναπομείναν δυναμικό.
    Ένα εκατομμύριο ευρώ μοιράζεται  με συνοπτικές διαδικασίες, όπως και με συνοπτικές διαδικασίες, σαν προϊόντα με ημερομηνία λήξης, απομακρύνονται άξιοι και παραγωγικοί συνάδελφοι που είχαν  την  ατυχία να προσληφθούν με καθεστώς ΣΟΧ. Αυτά τα χρήματα αρκούσαν για τη μισθοδοσία 100 περίπου Σ.Ο.Χ.
    Κι αν αυτό το εκατομμυριάκι δίνεται αβασάνιστα μόνο από τη Δ/νση Ραδιοφωνίας για το Τρίτο, το Δεύτερο και το «ΚΟΣΜΟΣ», φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί, όταν η εξαίρεση(;) γίνει και πάλικανόνας.
    Όλα τα μπλοκάκια όμως δεν είναι χρυσά, οπότε γιατί να μη τα θέλουν, και την ομηρία εξασφαλίζουν και εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων δημιουργούν.
    Και το χειρότερο είναι, πως αν δεν αγωνιστούμε να σταματήσουμε αυτήν την κατρακύλα, συνάδελφοι που σε λίγο πρόκειται να απολυθούν, θα αναγκαστούν, αν είναι τυχεροί, να ξαναγυρίσουν με δελτίο. Αυτό εκτός των άλλων εκμηδενίζει το εισόδημα τους με τη αύξηση της φορολόγησης ακόμα και στο 35% (ενιαίος συντελεστής), την αύξηση της παρακράτησης φόρου στο 25%, κατάργηση του αφορολόγητου, διατήρηση του αφορολόγητου των 5.000 ευρώ για όσους δουλεύουν σε έναν μόνο εργοδότη, επιβολή χαρατσιού 1.000 ευρώ για όλους, κι άλλα μνημονιακά παράλογα που μαγειρεύονται, από τους τροϊκανούς και τους υπηρέτες τους και έχουν μετατρέψει το μισό πληθυσμό σε φασίστες και τους υπόλοιπους σε ειρηνικούς αντικαθεστωτικούς που αργοπεθαίνουν.

    πηγή:Κλασσικοπερίπτωση
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε