Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΦΥΤΡΟΣ Ο ΓΙΕΜΕΛΗΣ

Μοναδικό βίντεο που υπάρχει με τον παραδοσιακό μας τραγουδιστή Νίκο Φύτρο (Γιεμελη). Πρόκειται για εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί το 1992 στα Φηρά και που τραγούδησε ο Φύτρος. Ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης σε αυτό τον άνθρωπο του οποίου τα τραγούδια λέμε και χορεύουμε και σήμερα θάπρεπε ο Δήμος ή κάποιος φορέας του νησιού να οργανώσει μια εκδήλωση προς τιμήν του. Ο Γιεμελης είναι κομμάτι της ιστορίας του πολιτισμού και της μουσικής μας παράδοσης.πηγή:Νεα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε