Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Η ιστορία του λύκου

Γράφει ο Xείλων
Κάποτε μία αγέλη λύκων αποφάσισε να κάνει έναν αγώνα με στόχο να κατορθώσουν να ανέβουν στην κορυφή ενός βουνού η οποία ήταν απόκρημνη. Προς τούτο προσκλήθηκε πλήθος ζώων για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να χειροκροτήσει το κατόρθωμα, το οποίο ήταν δύσκολο καθότι η διαδρομή ήταν δυσπρόσιτη και δυσανάλογη για τις ικανότητες των λύκων.
Όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος και είδε τη διαδρομή δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν να κατορθώσει κάποιος λύκος να ανέβει στην κορυφή και το σχολίαζε ανάλογα φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν και το εγχείρημα θα απέβαινε άκαρπο.

Οι λύκοι ξεκίνησαν την προσπάθεια αλλά ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να εγκαταλείπουν απογοητευμένοι………εκτός από έναν ο οποίος συνέχιζε απτόητος αγνοώντας επιδεικτικά τις φωνές του πλήθους το οποίο επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει τον προέτρεπε να τα παρατήσει.

Τελικά ύστερα από πολλές προσπάθειες και αποτυχίες ο λύκος κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή. Το πλήθος άρχισε να τον επευφημεί αλλά αυτός τους παρατηρούσε αποσβολωμένος δίνοντας την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινε τι έλεγαν. Ο λόγος δεν ήταν η απόσταση…………………αλλά το γεγονός ότι ο λύκος ήταν… ΚΟΥΦΟΣ!!!!!!!!Χρήσιμα και επίκαιρα τα διδάγματα:

Το πλήθος δεν έχει πάντα δίκιο…………αντιθέτως τις περισσότερες φορές έχει άδικο.

Το πλήθος είναι ευμετάβλητο σε συναισθήματα, τη μια στιγμή σε αποδοκιμάζει και την αμέσως επόμενη σε αποθεώνει.

Όποιος κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες στο τέλος δικαιώνεται.
Η επιμονή πάντα επιβραβεύεται.
Η αγελαία συμπεριφορά δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στην ατομική προσπάθεια.

Οι στόχοι κατακτώνται ΜΟΝΟ όταν παραμένουμε εστιασμένοι σε αυτούς.
Η απογοήτευση δεν αρμόζει σε μαχητές.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε