Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Καταστράφηκαν αυτοκίνητα & καταστήματα στον Αθηνιό


Απίστευτες ζημιές προκάλεσε η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία στον Όρμο Αθηνιού. Η θάλασσα ανέβηκε στην προβλήμα και σπάζοντας πόρτες και τζάμια μπήκε μέσα στα καταστήματα καταστρέφοντας πολλά από αυτά. Ζημιές υπέστησαν και απάνω από 15 αυτοκίνητα, ενώ σε ένα σημείο του λιμανιού το κρηπίδωμα παρουσίασε ρωγμή. Ζημιές υπέστη και η αίθουσα αναμονής των επιβατών καθώς η θάλασσα μπήκε σε όλους τους χώρους της. Στο νέο παρκινγκ στην είσοδο του λιμανιού η θάλασσα «στρίμωξε» πάνω από 10 αυτοκίνητα προκαλώντας πολλές ζημιές. Στην κύρια προβλήτα δύο ΙΧ στην κυριολεξία κολύμπησαν στην θάλασσα και από τύχη δεν παρασύρθηκαν. Δείτε αμοντάριστο βίντεο με τις ζημιές που τραβήξαμε σήμερα το πρωί με την παρουσία του Δήμαρχου Θήρας , του Αντιδήμαρχου κ. Ανδρέα Ζώρζου και του προέδρου του Λιμενικού ταμείου κ. Δαρζέντα.πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε