Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Συνοδοιπορία αγάπης» ορθοδόξου και παπικού «επισκόπου» Σύρου

Η "αλληλοκατανόηση, η αλληλοαναγνώριση και η οικουμενιστική αγάπη καλά κρατούν στις Κυκλάδες".!!
Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της Μητρόπολης Σύρου «Την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος (Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος) πραγματοποίησε μαζί με τον Επίσκοπο ΡΚαθολικών Σύρο Φραγκίσκο Παπαμανώλη την καθιερωμένη συνοδοιπορία αγάπης ανά τα Φιλανθρωπικά Καταστήματα της Σύρου, το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ι. Μονή του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, το Γηροκομείο της παπικής Επισκοπής Σύρου, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος, καθώς και το Νοσοκομείο Σύρου, προς τους τροφίμους και περιθαλπομένους των οποίων ευχήθηκε και διένειμε δώρα και ευλογίες».
Λίγες μέρες αργότερα παραβρέθηκαν και πάλι από κοινού στην κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης (φωτό).


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄παρεβρίσκεται συνεχώς - προσκεκλημένος ή απρόσκλητος αδιάφορον - σε διάφορα πολυαρχιερατικά συλλείτουργα για ονοματήρια, επετείους, εορτές και πανηγύρεις.


Δεν χάνει ευκαιρία ή μάλλον επιδιώκει συστηματικά να βγάλει φωτογραφίες δίκην φωτομοντέλου όπου σταθεί και όπου βρεθεί.


Και δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να συμπροσεύχεται με αιρετικούς και δη Παπικούς. Πραγματοποιεί μάλιστα κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με το φραγκοεπίσκοπο της Σύρου.


Σεβασμιότατε! Δεν έγινε η ένωση των Παπικών με την Ορθοδοξία. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να διασύρετε την Εκκλησία με αυτές τις οικουμενιστικές ασχημίες. Καμιά απολύτως κοινή ποιμαντική ενέργεια με τον φραγκοεπίσκοπο δεν είναι επιτρεπτή.


Και για όνομα του Θεού! Σοβαρευτείτε λίγο. Ούτε φωτομοντέλο να είσαστε. Δεν χάνετε ευκαιρία να μη φωτογραφηθείτε με πόζα μπροστά στο φακό.


Εχετε την εντύπωση ότι αυτά τα πράγματα συνάδουν με την σοβαρότητα και την ιεροπρέπεια του επισκοπικού αξιώματος;





πηγή:Θρησκευτικά
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε