Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ 26 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Ξαναχτύπησε η "ελληνική δικαιοσύνη"!


Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος «μετρ» της απάτης που είχε εξαπατήσει 26 γεροντάκια, είχε κλέψει τις οικονομίες τριών από τα θύματά του και είχε ληστέψει μια 70χρονη χτυπώντας την αλύπητα! Εισαγγελέας και ανακριτής Πατρών συμφώνησαν να του επιβάλλουν… περιοριστικούς όρους και του όρισαν τακτική δικάσιμο!

Με ποιο σκεπτικό, άραγε, οι λειτουργοί της δικαιοσύνης άφησαν να φύγει μέσα από τα χέρια τους ένας τόσο επικίνδυνος κακοποιός; Πιστεύουν, μήπως, ότι δεν θα συνεχίσει τη δράση του; Ή περιμένουν να προκαλέσει κάποιο μεγαλύτερο κακό από αυτό που προκάλεσε στη γυναίκα που υπήρξε το τελευταίο θύμα το, παρασύροντάς την στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας όπου την χτύπησε και της άρπαξε 300 ευρώ και δυο χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό της;

Ο 37χρονος είναι «κατ’ επάγγελμα» κακοποιός και ζούσε αποκλειστικά από τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Από τα 26 θύματά του στα οποία εμφανίζονταν ως δήθεν φίλος ή λογιστής των παιδιών τους, πάντα καλοντυμένος και ευγενικός, είχε αρπάξει συνολικά 22.500 ευρώ. Από τα σπίτια τριών από αυτά, μάλιστα, δεν είχε διστάσει να κλέψει χρήματα ή κοσμήματα.
Μα γιατί "αναρωτιέστε"...κύριοι του "Θέματος";

Ακόμα δεν καταλάβατε πως στην Ελλάδα ο μόνος "κακοποιός" με...ροπή στο έγκλημα είναι ο Ηγούμενος Εφραίμ;

Δεν συνειδητοποιήσατε ακόμα πως οι "ανεξάρτητοι" Εισαγγελείς και Ανακριτές αφήνουν ημεδαπούς και αλλοδαπούς εγκληματίες να αλωνίζουν;


Φάτε "δικαιοσύνη" τώρα, κορόιδα!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάντως! Όλα...βαίνουν καλώς: Ο "κακούργος" π. Εφραίμ βρίσκεται στη φυλακή, οι αποκαλύψεις που προανήγγειλαν οι δύο Εισαγγελείς...κουκουλώνονται ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε