Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

στο φως πια όλη η σκευωρία που οδήγησε την Ελλάδα στην κόλαση τού ΔΝΤ


Με την χθεσινή παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων , οι οποίοι ζητούν την ποινική δίωξη του ΓΑΠ και του Παπακ, και την επακόλουθη απόπειρα φίμωσης τους από την χουντική συμμορία των μπατσόκων (βλ.δηλώσεις Βενιζέλου, Παπαϊωάννου, Μπεγλίτη κλπ) έχει πέσει πια κάθε φύλλο συκής από τους δωσίλογους εγκληματίες οι οποίοι οδήγησαν την χώρα στην κόλαση του ΔΝΤ , ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους εντολείς τους στο εξωτερικό και τους εγχώριους χρηματοδότες τους, τραπεζιτες και μεγαλοεπιχειρηματίες.


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.

Αντιγράφουμε από το Olympia.gr :


«Αγαπητοί Συνάδελφοι bloggers,

Καθημερινά αποδεικνύεται, ότι η δύναμη των blogs, είναι τεράστια.

Ας την εκμεταλλευτούμε, κι ας ξεκινήσουμε έναν αγώνα συμπαράστασης στους δυο ΕΝΤΙΜΟΥΣ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, τον κ. Πεπόνη και τον κ. Μουζακίτη, που ζητούν την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρεόυ και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Πόπη Σουφλή»

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε