Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Νέο χαράτσι... για τα αγροτεμάχια!


Νέο χαράτσι, με στόχο να χάσουν οι Έλληνες τις περιουσίες τους, σκοπεύει να επιβάλει η διορισμένη κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, αν και ακόμα δεν έχουν καταλαγιάσει οι αντιδράσεις από την επιβολή του χαρατσιού στα κτίσματα. Αυτή τη φορά το κυβερνητικό επιτελείο σχεδιάζει την επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς που θα έχει όμως μόνιμο χαρακτήρα, στα αγροτεμάχια. Και αυτό θα γίνει στο πλαίσιο του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος, το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Πως σκοπεύουν να το κάνουν αυτό; Φορολογώντας τα αγροτεμάχια με βάση την αντικειμενική τους αξία, καθώς στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν ότι χάνουν χρήματα από τη μη φορολόγηση ακριβών αγροτεμαχίων, τα οποία βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές. Όπως και να έχει πάντως, όπου και να βρίσκονται αυτά, θα κληθούν να πληρώσουν όλοι οι κάτοχοι ανεξαιρέτως.

Είναι πλέον παραπάνω από σαφές, ότι η ιδιοκτησία ποινικοποιείται, καθώς αμφισβητείται το αυτονόητο διακίωμα των Ελλήνων να κατέχουν γη, την οποία κάποιοι θέλουν να αποσπάσουν, για να την εκμεταλλευτούν και να την αποδώσουν σε άλλους. Το κράτος, στρέφεται με πολύ κακές διαθέσεις κατά του Έλληνα, ώστε να συντηρηθούν κομματικοί μηχανισμοί και χρηματοδοτηθεί η παραμονή στην εξουσία ανθρώπων, οι οποίοι ποτέ δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να διευρύνουν την παραγωγική & αναπτυξιακή βάση της χώρας, αλλά αντίθετα, ξεθεμελίωσαν τη βιομηχανική και την αγροτική βάση της χώρας.
Τώρα, προσπαθούν να οδηγήσουν τους Έλληνες στο να ξεπουλήσουν πατρώα γη.

Ως εδώ όμως και μη παρέκει.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε