Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αντιτίθεται η «λαϊκή συσπείρωση» για την επιθυμία του δήμου Θήρας να ανακηρυχθεί ο Αριστείδης Αλαφούζος, επίτιμος δημότης !Και καταγγέλλει..


Η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας, καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για την παραποίηση των θέσεών της στη συζήτηση επί του 30ου θέματος της 21ης συνεδρίασης της 22.11.2012, που αφορούσε στην ανακήρυξη του Αριστείδη Αλαφούζου, επίτιμου δημότη Δήμου Θήρας.Κατά την τοποθέτησή της επί του θέματος, η επικεφαλής κ. Αργυρού Μαρία έκανε σαφή τη θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης τάσσονται αντίθετοι και δεν συναινούν στην πρόταση πουαφορούσε στο ζήτημα αυτό.

Στην απόφαση όμως που εκδόθηκε κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και παρά τα πρακτικά (πρόχειρα και μαγνητοφωνημένα) που σαφώς αναφέρουν την τοποθέτηση της κ. Αργυρού, όχι μόνον δεν αναγράφεται η τοποθέτησή της και η θέση της παράταξης αλλά αντίθετα παρουσιάζεται η απόφαση ως «ομόφωνα ειλημμένη» και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ως απόντες και μη συμμετέχοντες καν στη συζήτηση του θέματος(!)

.Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης καταγγέλλει ως απαράδεκτη, παράνομη και αντιδημοκρατική την παραποίηση των πρακτικών και τη διαστρέβλωση της στάσης της. Καλεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δήμαρχο προσωπικά να φροντίσουν για τη διόρθωση της σχετικής απόφασης και την αποκατάσταση της αλήθειας ώστε να διασφαλίσθεί η αντικειμενική και ολόπλευρη ενημέρωση των δημοτών.

ΘΗΡΑ, 24/01/20
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε