Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υιοθετώ ένα δέντρο


Το Εργαστήρι Δημιουργίας και Στήριξης τη φετινή χρονιά, σχεδιάζει περιβαλλοντικές δραστηριότητες με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τη χλωρίδα της Σαντορίνης, την ευαισθητοποίηση και προσωπική ενασχόληση με τα δέντρα και τα φυτά. Το ξεκίνημα των δράσεων θα γίνει με το πρόγραμμα «Υιοθετώ ένα δέντρο» που θα περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές : αναζήτηση πληροφοριών για τα δέντρα που βρίσκονται σε πλατείες και πεζοδρόμια ή άλλους κοινόχρηστους χώρους συμβολική «υιοθεσία» ενός δέντρου, πληροφόρηση για τη βασική περιποίηση του δέντρου από γεωπόνο, τήρηση «Ημερολογίου» για κάθε δέντρο με παρακολούθηση και φωτογράφησή του όλες τις εποχές του χρόνου.
Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε παιδιά και εφήβους, που κατοικούν στη Σαντορίνη, τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, ώρα 11:00 το πρωί στο χώρο του Κλειστού Γυμναστήριου για να ξεκινήσουμε με τη γνωριμία δέντρων και φυτών που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο με τη βοήθεια του κ. Δημήτρη Σιγάλα. (Αν ο καιρός δεν βοηθά για παραμονή στην ύπαιθρο, οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου).

Ας κάνουμε τη διαφορά κι ας δείξουμε φροντίδα και αγάπη στα δέντρα που ζουν δίπλα μας.


Θήρα, 26/01/2012



Ρούλα Φραγκάκου,
fragakou56@gmail.com
Χριστίνα Φραγκάκου, fragakou@hol.gr
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε