Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΒΟΥΧΩΝ

Η προσφορά στην τοπική μας κοινωνία του Σωματείου των Λεμβούχων είναι γνωστή. Την περασμένη Πέμπτη το Σωματείο βραβεύτηκε από τον Δήμο και το Ινστιτούτο παρακολούθησης του ηφαιστείου για την συμμετοχή του στην προσπάθεια καθώς τα σκάφη του μεταφέρουν πάντα τους επιστήμονες και τα όργανά τους στο ηφαίστειο. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Σωματείου ένας από τους νέους Σαντορινιούς που είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και την προσφορά του στην κοινωνία μας. Ο Νίκος Κανακάρης. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και την γενιά του.



πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε