Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Ιταλικό φαινόμενο με άρωμα Κυκλάδων

Εφεραν στο ταμείο 16 εκατ. ευρώ. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω τους τέσσερα εκατομμύρια μάτια και να αποκτήσουν 30.000 φίλους στο facebook. Και όλα αυτά με την... ανωριμότητά τους που συνδυάζει προδοσία, ψέμα, έρωτα και κλοπές. Αυτά συμβαίνουν στη μεγάλη οθόνη και στην κωμωδία-φαινόμενο «Οι ανώριμοι» που σκηνοθέτησε το 2010 ο Πάολο Τζενοβέζε και η οποία κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τα ευτράπελα που συμβαίνουν στη ζωή μιας παρέας σαραντάρηδων, που ήταν κάποτε συμμαθητές στο λύκειο.

Μετά την επιτυχία αυτή, η συνέχειά της ήταν αναμενόμενη και το «Ανώριμοι - Το ταξίδι» είναι έτοιμο να προβληθεί στις ιταλικές αίθουσες. Η είδηση αυτή δεν θα μας αφορούσε αν το σίκουελ - δηλαδή το ταξίδι - δεν είχε γυριστεί στην Πάρο! Με φόντο το κυκλαδίτικο νησί, η σεξομανής της προηγούμενης ταινίας γίνεται κλεπτομανής, ο ψεύτης βρίσκει την αδελφή ψυχή, ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί κι όλα αυτά ενώ ο έρωτας και η φιλία κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο όταν διαπιστώνεται πως μία από τις κοπέλες της παρέας προσβάλλεται από καρκίνο...


πηγή:kykladesnews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε