Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τριήμερο πένθος στο Γυμνάσιο

gimnasio1.jpgΣτη Θήρα και στο γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου Θήρας, σήμερα Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012, ώρα 11:00, συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μετά την αναγγελία του θανάτου του εκπαιδευτικού Γεώργιου Μητροπία και αποφάσισε ομόφωνα τις παρακάτω ενέργειες :

1. Εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το χαμό του αγαπητού συνάδελφου και εξαίρετου συμπολίτη μας που υπηρέτησε για τριάντα χρόνια στο Γυμνάσιο Θήρας ως καθηγητής, υποδιευθυντής και διευθυντής.
.
2. Αποφασίζει την κήρυξη τριήμερου πένθους στο σχολείο μας, με ανάγνωση αυτής της απόφασης κατά την πρωινή προσευχή, τήρηση ενός λεπτού σιγής και την σημαία μεσίστια από την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ως την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012.
3. Καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την τοπική κοινωνία με τα θεσμοθετημένα όργανά της να παραβρεθεί σε ιερό τρισάγιο που θα τελεστεί στη μνήμη του την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 ώρα 10:00, στη Μητρόπολη Θήρας.
4. Ονομάζει μια αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου μας ως αίθουσα «Γεωργίου Μητροπία, Καθηγητή Μαθηματικών».
5. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας αντί για στεφάνι να καταθέσει οικονομική ενίσχυση για το Γηροκομείο Θήρας (Λογ/σμός Εθνικής 351/600292-74) . Ο Σύλλογος Καθηγητών του Γυμνασίου Θήρας καταθέτει το συμβολικό ποσό των 100 Ευρώ.
6. Συμπαραστέκεται ολόψυχα στην οικογένειά του και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια.
Η απόφαση αυτή θα δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Απόσπασμα Βιβλίου Πράξεων Γυμνασίου Θήρας
Θήρα, 9/1/2012
Ο Διευθυντής


Χαράλαμπος Δαρζέντας
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε